Ingrediente
(pentru 6 persoane):, 200g.raci cruzi uriasi curatati, tip garnela (fara cap, pot fi si congelati),, 150g.iaurt,, 3-4 linguri maioneza,, 1 ceapa,, 1 rosie,, 1 avocado bine copt,, 1 lingurita suc de lamaie verde,, 100g.amestec de salata verde,, 1 catel de usturoi,, 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
23 voturi
Mod de preparare
2.Se incorporeaza amestecul de avocado si rosii, precum si ceapa in iaurt si se condimenteaza cu sare si piper.
3.Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, se lasa sa se infierbante si se adauga racii si se frig 3-4 minute.Se pune usturoiul zdrobit peste raci,se mai frig impreuna , apoi se sareaza si pipereaza.
4.Se spala salata si se centrifugheaza pentru a indeparta surplusul de apa.
4.Pe un platou se aseaza salata , apoi racii si sosul de avocado.Preparatul se serveste cu bagheta si un vin alb sec.
Carol , 08 ianuarie 2009
Ador preparatele cu garnela.Voi incerca aceasta reteta , ca de altfel toate retetele propuse de doamna Vekas.Sunt deosebite!