autor:

lilisor lilisor

» » Salate

garnitura de morcovi cu coriandru

Autor: lilisor lilisor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lilisor lilisor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
500g morcovi taiati in felii groase, 3 linguri de ulei de masline, o legatura de coriandru(tocat mare), sucul de la 1/2 lamaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

se fierb morcovii timp de 6 min, sau pana se inmoaie si se scurge de apa bine. se amesteca uleiul de masline, coriandrul si sucul de lamaieintr-un vas mai mare si se toarna morcovii peste,se adauga sare si piper dupa gust. se serveste cald sau fierbinte alaturi de miel, pui swau peste. pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "garnitura de morcovi cu coriandru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata mixta cu pasta de susan- specifica  tarilor arabe

Salata mixta cu pasta de susan- specifica tarilor arabe

Se taie marunt toate vegetalele. Intr-un bol se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se adauga

8 voturi    5 comentarii
15 min
Salate de legume
Salata

Salata "Beuf"

Carnea, zarzavatul, si cartofii fierti se taie cuburi foarte mici; castravetii se taie cubulete se

4 voturi    6 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g morcovi taiati in felii groase
  • 3 linguri de ulei de masline
  • o legatura de coriandru(tocat mare)
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de lilisor lilisor
pui pe sticla

pui pe sticla

Se decongeleaza si se spala foarte bine puiul,se spala o sticla de bere se umple cu apa calduta,

9 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
saramura de peste

saramura de peste

pestele se curata de solzi si se spalafoarte bine, se pune la fript pe gratarul incins. dupa ce sa

38 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
pasta de usturoi

pasta de usturoi

se curata usturoiul si se piseaza bine cu sate, dupa aceea se freaca cu ulei (ca la maioneza) dupa

4 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi