Se fierbe mai intai orezul,punem sare,cand este gata se lasa sa se raceasca apoi se adauga treptat porumbul,mazarea,piperul si curry,cele din urma se pun in functie de gustul fiecaruia.Luam o cana ,o clatim cu apa rece,punem compozitia,intoarcem si o punem pe farfurie,ideal pe o foie mica de salata,apoi din masline taiem picioruse,cap si formam un paianjen

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii