autor:

Alice85

» » Salate

Garnitura din conopida pentru fripturi.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Ingrediente
-1 conopida., -1 capatina de usturoi., -100 ml ulei., -3 linguri otet., -3 linguri otet balsamic., -sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40h

18 voturi

Mod de preparare

-Desfacem conopida in bucatele ,le spalam bine apoi le punem sa fiarba in 1.5 litru apa cu un praf de sare timp de 20 de minute.
-Apoi le scoatem , scurgem se apa si punem intr-un castronel.
-Punem pe foc o cratita adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine dupa care adaugam usturoiul taiat marunt.
-Amestecam si avem grija sa nu se arda ,si rasturnam peste conopida fiarta asa fierbinte.
-Adaugam otetul si sare daca este necesar.
-Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura din conopida pentru fripturi." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Fatush prefacut

Fatush prefacut

- Dupa ce se spala si se curata legumele, totul se taie cubulete. - Painea libaneza se taie patratele

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate de legume
salata de ardei copti

salata de ardei copti

Se spala ardeii, se coc, invartindu-i pe toate partile. Cum s-au copt, se pun intr-un vas, se presara

5 voturi    9 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Interesant! am sa incerc.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Arata foarte bine! Imi place conopida asa ca voi incerca...

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Gracias!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Aromata, sanatoasa si aspectuoasa.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      arata bine!merita incercat

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Foarte bun,la fel procedez cu brocoli,varza ,pastai etc...!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40h

18 voturi

Ingrediente

  • -1 conopida.
  • -1 capatina de usturoi.
  • -100 ml ulei.
  • -3 linguri otet.
  • -3 linguri otet balsamic.
  • -sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

13 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

lucica mihaila (Chef de cuisine)

Interesant! am sa incerc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari copti cu smantana la cuptor Gogosari copti cu smantana la cuptor

Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar. Curatati-i si taiati-i in fasii. Presarati-i cu baza pentru mancaruri si piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gogosari murati Gogosari murati

Spalam bine de tot gogosarii si ii lasam sa se scurga, apoi le scoatem cotoarele si ii taiem in 2-4 bucati pe fiecare in parte. Curatam

0 voturi    0 comentarii
13h 30 min
Conserve si muraturi
Salata de dovlecei