autor:

Alice85

» » Salate

Garnitura din conopida pentru fripturi.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Ingrediente
-1 conopida., -1 capatina de usturoi., -100 ml ulei., -3 linguri otet., -3 linguri otet balsamic., -sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40h

18 voturi

Mod de preparare

-Desfacem conopida in bucatele ,le spalam bine apoi le punem sa fiarba in 1.5 litru apa cu un praf de sare timp de 20 de minute.
-Apoi le scoatem , scurgem se apa si punem intr-un castronel.
-Punem pe foc o cratita adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine dupa care adaugam usturoiul taiat marunt.
-Amestecam si avem grija sa nu se arda ,si rasturnam peste conopida fiarta asa fierbinte.
-Adaugam otetul si sare daca este necesar.
-Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura din conopida pentru fripturi." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata (specific arab)

Salata (specific arab)

Rosia si castravetii (cu coaja), se taie cubulete (cca5/5 mm). Patrunjelul si menta se toaca foarte

3 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata cu carne pui

Salata cu carne pui

Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca

102 voturi    18 comentarii
1h 10 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Interesant! am sa incerc.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Arata foarte bine! Imi place conopida asa ca voi incerca...

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Gracias!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Aromata, sanatoasa si aspectuoasa.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      arata bine!merita incercat

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Foarte bun,la fel procedez cu brocoli,varza ,pastai etc...!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40h

18 voturi

Ingrediente

  • -1 conopida.
  • -1 capatina de usturoi.
  • -100 ml ulei.
  • -3 linguri otet.
  • -3 linguri otet balsamic.
  • -sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

lucica mihaila (Chef de cuisine)

Interesant! am sa incerc.

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui dulce-acrisor cu legume si ananas