-Desfacem conopida in bucatele ,le spalam bine apoi le punem sa fiarba in 1.5 litru apa cu un praf de sare timp de 20 de minute.
-Apoi le scoatem , scurgem se apa si punem intr-un castronel.
-Punem pe foc o cratita adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine dupa care adaugam usturoiul taiat marunt.
-Amestecam si avem grija sa nu se arda ,si rasturnam peste conopida fiarta asa fierbinte.
-Adaugam otetul si sare daca este necesar.
-Pofta buna!!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii