autor:

Alice85

» » Salate

Garnitura din conopida pentru fripturi.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Ingrediente
-1 conopida., -1 capatina de usturoi., -100 ml ulei., -3 linguri otet., -3 linguri otet balsamic., -sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40h

19 voturi

Mod de preparare

-Desfacem conopida in bucatele ,le spalam bine apoi le punem sa fiarba in 1.5 litru apa cu un praf de sare timp de 20 de minute.
-Apoi le scoatem , scurgem se apa si punem intr-un castronel.
-Punem pe foc o cratita adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine dupa care adaugam usturoiul taiat marunt.
-Amestecam si avem grija sa nu se arda ,si rasturnam peste conopida fiarta asa fierbinte.
-Adaugam otetul si sare daca este necesar.
-Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura din conopida pentru fripturi." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Stroganoff de ciuperci cu tarhon

Stroganoff de ciuperci cu tarhon

1. Incinge o tigaie la foc potrivit, apoi adauga untul.Caleste ceapa impreuna cu usturoiul, pana

4 voturi    7 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de legume la gratar

Salata de legume la gratar

Eu am ales niste ciuperci mari si am decis sa le curat pieleita, deoarece mi se parea tare. Fiind

2 voturi    5 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ghemar , 06 noiembrie 2018

    Multumesc pt idei !

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Interesant! am sa incerc.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Arata foarte bine! Imi place conopida asa ca voi incerca...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Gracias!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Aromata, sanatoasa si aspectuoasa.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      arata bine!merita incercat

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Foarte bun,la fel procedez cu brocoli,varza ,pastai etc...!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40h

19 voturi

Ingrediente

  • -1 conopida.
  • -1 capatina de usturoi.
  • -100 ml ulei.
  • -3 linguri otet.
  • -3 linguri otet balsamic.
  • -sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

13 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Ghemar

Multumesc pt idei !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Zacusca cu fasole