autor:

Alice85

» » Salate

Garnitura din conopida pentru fripturi.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Ingrediente
-1 conopida., -1 capatina de usturoi., -100 ml ulei., -3 linguri otet., -3 linguri otet balsamic., -sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40h

19 voturi

Mod de preparare

-Desfacem conopida in bucatele ,le spalam bine apoi le punem sa fiarba in 1.5 litru apa cu un praf de sare timp de 20 de minute.
-Apoi le scoatem , scurgem se apa si punem intr-un castronel.
-Punem pe foc o cratita adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine dupa care adaugam usturoiul taiat marunt.
-Amestecam si avem grija sa nu se arda ,si rasturnam peste conopida fiarta asa fierbinte.
-Adaugam otetul si sare daca este necesar.
-Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura din conopida pentru fripturi." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu carne pui

Salata cu carne pui

Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca

105 voturi    19 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Salata dietetica

Salata dietetica

Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • Ghemar , 06 noiembrie 2018

    Multumesc pt idei !

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Interesant! am sa incerc.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Arata foarte bine! Imi place conopida asa ca voi incerca...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Gracias!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Aromata, sanatoasa si aspectuoasa.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      arata bine!merita incercat

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Foarte bun,la fel procedez cu brocoli,varza ,pastai etc...!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40h

19 voturi

Ingrediente

  • -1 conopida.
  • -1 capatina de usturoi.
  • -100 ml ulei.
  • -3 linguri otet.
  • -3 linguri otet balsamic.
  • -sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

14 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Ghemar

Multumesc pt idei !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Ratatouille Ratatouille

Se spala, se usuca si se taie rondele de aceeasi grosime vinetele, dovleceii si 4 rosii. Se curata usturoiul si se taie feliute subtiri. Doua

8 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Legume delicioase cu piept de pui Legume delicioase cu piept de pui

Se spala, se curata de coaja unde este cazul si se toaca legumele in bucati mai mari. Se toaca pieptul de pui cubulete si se pune la

2 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
SALATA DE CASTRAVETI