Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Ingrediente
1/4 kg rosii mature, 1/2 ceapa mijlocie, 1 castravete mic, 1 ardei gras verde, 1 coaja de paine, sare, 1 cescuta mica de ulei de masline, 2 linguri de otet, 1 catel mare de usturoi sau 2 potriviti
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si coaja de paine faramitata. Se amesteca totul foarte bine cu
blender-ul pana ramane o crema bine amestecata. Apoi se adauga uleiul de masline si amesteca totul bine, la o potenta mai mica, dar cu grija sa fie totul bine amestecat. Cand este totul gata se aseaza in cani sau in castronase si se adauga gheata si crutoane de paine. Este foarte bun vara, inainte de masa...pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "GAZPACHO" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Se cresteaza cate un x cu cutitul fiecare rosie pe fund si se oparesc putin ( 20 sec) in apa fierbinte.
2 voturi
0 comentarii
15 min
Gazpacho este o "supa de rosii" tipic spaniola,nelipsita de pe mesele lor mai ales pe timpul verii.Se
47 voturi
14 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Ionescu Nicolae , 21 decembrie 2013
Am sa incerc la vara sa vad cat de buna este.
George Pattantyus , 26 august 2013
abia astept.......
Mona Pattantyus , 23 august 2013
foarte buna, sanatoasa si rapida...unde mai pui ca faci si ,, economie la gaze,,...
titza (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2010
Cred ca am inteles bine ce ai vrut sa spui. Desigur ca preparatul, continand atatea cruditati, este un izvor de vitamine si ii ajuta pe cei cu potenta mica sa si-o recapete. Un adevarat afrodisiac!
Alice85 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010
E o nebunie,de bun ce este,,aici in spania se obisnuieste a se face mult,mult vara, Felicitari!
constanta proca (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
Abia astept sa o pregatesc,cred ca vara e minunata.
Estera Flori (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010
Simplu si usor de preparat.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Foarte buna.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009
Interesant! Păcat că am descopert reţeta când a trecut vara!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009
O bunatate...