Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si coaja de paine faramitata. Se amesteca totul foarte bine cu blender-ul pana ramane o crema bine amestecata. Apoi se adauga uleiul de masline si amesteca totul bine, la o potenta mai mica, dar cu grija sa fie totul bine amestecat. Cand este totul gata se aseaza in cani sau in castronase si se adauga gheata si crutoane de paine. Este foarte bun vara, inainte de masa...pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii