autor:

Dan Mircea

» » Supe de legume

Gazpacho bucurestean

Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 17 iulie 2016

Ingrediente
4 rosii mari, bine coapte, 1 ardei gras, 1 castravete mijlociu, 1 ceapa mijlocie, 3 catei de usturoi, 4 linguri ulei de masline, 2 linguri otet alb, diluat (5 grade aciditate), 50 g pesmet alb, 300 ml apa, sare, piper, dupa gust, frunze de patrunjel, 2 rondele ardei iute (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Pesmetul se lasa la inmuiat in apa circa 5 minute, amestecandu-l.
Se introduc toate ingredientele (inclusiv rondelele de ardei iute, cui ii place) in blender si se mixeaza.
Se dau la frigider 2 ore.
Gazpacho se serveste rece, cu crutoane si se decoreaza fiecare bol cu frunze de patrunjel sau de menta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho bucurestean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de urzici cu smantana

Ciorba de urzici cu smantana

In oala in care vom face ciorba, punem afumatura portionata la fiert si o lasam sa fiarba cam 45

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • bine coapte
  • 1 ardei gras
  • 1 castravete mijlociu
  • 1 ceapa mijlocie
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet alb
  • diluat (5 grade aciditate)
  • 50 g pesmet alb
  • 300 ml apa
  • sare
  • piper
  • dupa gust
  • frunze de patrunjel
  • 2 rondele ardei iute (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Dan Mircea
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Se spală ciupercile si se taie în bucăţi. Se păstrează câteva ciuperci pentru decor.

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Aperitiv de andive cu gorgonzola

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovlecei Supa crema de dovlecei

Este o reteta de post super, super gustoasa si sanatoasa! Legumele curatate, spalate, taiate, se pun in oala pe fo,c cu apa cat sa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa crema de cartofi dulci Supa crema de cartofi dulci

Legumele curatate, spalate, taiate, se pun intr-un vas, pe foc, cu apa si putina sare, iar dupa ce au fiert bine timp de 15-20min, se

1 vot    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de legume gustoasa