Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Pesmetul se lasa la inmuiat in apa circa 5 minute, amestecandu-l.
Se introduc toate ingredientele (inclusiv rondelele de ardei iute, cui ii place) in blender si se mixeaza.
Se dau la frigider 2 ore.
Gazpacho se serveste rece, cu crutoane si se decoreaza fiecare bol cu frunze de patrunjel sau de menta.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii