autor:

Dan Mircea

» » Supe de legume

Gazpacho bucurestean

Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 17 iulie 2016

Ingrediente
4 rosii mari, bine coapte, 1 ardei gras, 1 castravete mijlociu, 1 ceapa mijlocie, 3 catei de usturoi, 4 linguri ulei de masline, 2 linguri otet alb, diluat (5 grade aciditate), 50 g pesmet alb, 300 ml apa, sare, piper, dupa gust, frunze de patrunjel, 2 rondele ardei iute (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Pesmetul se lasa la inmuiat in apa circa 5 minute, amestecandu-l.
Se introduc toate ingredientele (inclusiv rondelele de ardei iute, cui ii place) in blender si se mixeaza.
Se dau la frigider 2 ore.
Gazpacho se serveste rece, cu crutoane si se decoreaza fiecare bol cu frunze de patrunjel sau de menta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho bucurestean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de ardei kapia si rosii

Supa crema de ardei kapia si rosii

Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine, se taie in 2-3 bucati si se pun la fiert

5 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Pentru inceput se pregatesc legumele: ceapa se toaca marunt, ardeiul se taie cubulete, iar morcovul

8 voturi    1 comentariu
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • bine coapte
  • 1 ardei gras
  • 1 castravete mijlociu
  • 1 ceapa mijlocie
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet alb
  • diluat (5 grade aciditate)
  • 50 g pesmet alb
  • 300 ml apa
  • sare
  • piper
  • dupa gust
  • frunze de patrunjel
  • 2 rondele ardei iute (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Dan Mircea
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Se spală ciupercile si se taie în bucăţi. Se păstrează câteva ciuperci pentru decor.

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Aperitiv de andive cu gorgonzola

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu rosii uscate si broccoli, gatita la slow cooker Crock Pot Manual 3.5l Supa crema de linte cu rosii uscate si broccoli, gatita la slow cooker Crock Pot Manual 3.5l

Se spala lintea si se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot manual 3.5l alaturi de broccoli rupt in bucatele si rosiile uscate. Se

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

4 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa de ceapa