autor:

Dan Mircea

» » Supe de legume

Gazpacho bucurestean

Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 17 iulie 2016

Ingrediente
4 rosii mari, bine coapte, 1 ardei gras, 1 castravete mijlociu, 1 ceapa mijlocie, 3 catei de usturoi, 4 linguri ulei de masline, 2 linguri otet alb, diluat (5 grade aciditate), 50 g pesmet alb, 300 ml apa, sare, piper, dupa gust, frunze de patrunjel, 2 rondele ardei iute (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Pesmetul se lasa la inmuiat in apa circa 5 minute, amestecandu-l.
Se introduc toate ingredientele (inclusiv rondelele de ardei iute, cui ii place) in blender si se mixeaza.
Se dau la frigider 2 ore.
Gazpacho se serveste rece, cu crutoane si se decoreaza fiecare bol cu frunze de patrunjel sau de menta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho bucurestean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Pasul 1: Tocam marunt ceapa. Taiem cartofii, morcovul si sfecla rosie in cuburi. Tocam

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de legume cu ghimbir

Supa crema de legume cu ghimbir

In meniul pentru concurs,vin cu aceasta supa,gustoasa dar mai ales foarte sanatoasa! Toate legumele

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • bine coapte
  • 1 ardei gras
  • 1 castravete mijlociu
  • 1 ceapa mijlocie
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet alb
  • diluat (5 grade aciditate)
  • 50 g pesmet alb
  • 300 ml apa
  • sare
  • piper
  • dupa gust
  • frunze de patrunjel
  • 2 rondele ardei iute (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Dan Mircea
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Se spală ciupercile si se taie în bucăţi. Se păstrează câteva ciuperci pentru decor.

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Aperitiv de andive cu gorgonzola

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema cu spanac Supa crema cu spanac

Taiem ceapa si usturoiul julienne si le calim in ulei de masline, atat cat sa se inmoaie. Punem bulionul si mai lasam la calit 2-3 minute. Dovlecelul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supã în dovleac