autor:

Dan Mircea

» » Supe de legume

Gazpacho bucurestean

Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 17 iulie 2016

Ingrediente
4 rosii mari, bine coapte, 1 ardei gras, 1 castravete mijlociu, 1 ceapa mijlocie, 3 catei de usturoi, 4 linguri ulei de masline, 2 linguri otet alb, diluat (5 grade aciditate), 50 g pesmet alb, 300 ml apa, sare, piper, dupa gust, frunze de patrunjel, 2 rondele ardei iute (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Pesmetul se lasa la inmuiat in apa circa 5 minute, amestecandu-l.
Se introduc toate ingredientele (inclusiv rondelele de ardei iute, cui ii place) in blender si se mixeaza.
Se dau la frigider 2 ore.
Gazpacho se serveste rece, cu crutoane si se decoreaza fiecare bol cu frunze de patrunjel sau de menta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho bucurestean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de taietei

Supa de taietei

Intr-un castron pui oul, putina sare si 3 linguri de faina. Amesteci bine la inceput cu lingura,

8 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de morcovi cu portocale

Supa crema de morcovi cu portocale

Poate la prima strigare nu ti se pare cea mai intalnita combinatie insa te asigur, ca o - pana de

8 voturi    7 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • bine coapte
  • 1 ardei gras
  • 1 castravete mijlociu
  • 1 ceapa mijlocie
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet alb
  • diluat (5 grade aciditate)
  • 50 g pesmet alb
  • 300 ml apa
  • sare
  • piper
  • dupa gust
  • frunze de patrunjel
  • 2 rondele ardei iute (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Dan Mircea
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Se spală ciupercile si se taie în bucăţi. Se păstrează câteva ciuperci pentru decor.

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Aperitiv de andive cu gorgonzola

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
SUPA-CREMA DE CEAPA,IN CHIFLE