Intr-un robot de bucatarie, se amesteca sucul de rosii, pasta de rosii, marul, 1/2 cana de ceapa, usturoiul, migdalele, otetul, sosul de ardei rosu, boiaua, coriandru si sarea; se amesteca, dar nu pina se face piure (trebuie sa aiba inca o textura de bucati). Se toarne gazpacho intr-un castron de servit si se amesteca in el 1/2 cana cu apa si bucatile de rosii; se raceste. Supa se serveste preserata cu restul de 1/4 cana de ceapa si avocado.
Condimentat si dulce este in acelasi timp, este o supa racoritoare de vara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii