Intr-un robot de bucatarie, se amesteca sucul de rosii, pasta de rosii, marul, 1/2 cana de ceapa, usturoiul, migdalele, otetul, sosul de ardei rosu, boiaua, coriandru si sarea; se amesteca, dar nu pina se face piure (trebuie sa aiba inca o textura de bucati). Se toarne gazpacho intr-un castron de servit si se amesteca in el 1/2 cana cu apa si bucatile de rosii; se raceste. Supa se serveste preserata cu restul de 1/4 cana de ceapa si avocado.
Condimentat si dulce este in acelasi timp, este o supa racoritoare de vara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii