autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Gazpacho (supa rece de legume)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1-2 linguri ulei de masline, , 2 catei de usturoi, , 1 lingurita sare, , 1 ceapa, , 1 castravete mic, , 500 g rosii taiate cubulete, , 1 ardei gras rosu, , 1 ardei gras verde, , piper macinat, , 1 varf de cutit zahar, , 1 legatura busuioc, , 1 l apa., In plus: 1 ceapa, , 1 ardei gras rosu, , 1 ardei gras verde, , 1 dovlecel, , 4 rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge uleiul intr-o oala si se caleste usturoiul dat pe razatoare. 2. Ceapa curatata si tocata se dunstuieste si ea pana ce devine sticloasa. Se adauga castravetele curatat de coaja si de seminte si taiat cubulete si bucatelele de rosii si se lasa toate sa se dunstuiasca 5-6 minute, se adauga apa. 3. Dupa ce incep sa fiarba, se gusta de sare, piper si zahar si se trec printr-o sita sau se maruntesc cu mixerul. 4. Se incorporeaza busuiocul spalat si tocat marunt, se lasa supa sa se raceasca, dupa care se tine cel putin o ora la frigider. 5. Se curata ceapa si se taie marunt. Ardeii se taie in doua, se indeparteaza nervurile si semintele, se spala si se taie fasii. 6. Dovlecelul se curata si se taie bucatele, iar rosiile, curatate de pielita, se taie cubulete. 7. Se scoate supa din frigider, se pun in ea - decorativ - toate legumele si se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho (supa rece de legume)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cu dovlecei

Supa cu dovlecei

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de ciuperci si morcov

Supa crema de ciuperci si morcov

Legumele curatate se pun la fiert in apa cu Maggi Secretul gustului de legume.Ciupercile se fierb

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1-2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 ceapa
  • 1 castravete mic
  • 500 g rosii taiate cubulete
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • piper macinat
  • 1 varf de cutit zahar
  • 1 legatura busuioc
  • 1 l apa.
  • In plus: 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 dovlecel
  • 4 rosii.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supă cremă de brocoli