autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Gazpachuelo malagueño

Autor: magura oana alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magura oana alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
300 grame de creveti, 300 grame scoici, 2 cartofi, maioneza (dupa gust), sare, 1,5 l de apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu sarea. Cand a dat in clocot se pun crevetii, se lasa 3 minute si se scot, se pun dupa aceea scoicile, se lasa pana se deschid (cele care nu s-au deschis se arunca) se scot si scoicile se strecoara apa printr-o strecuratoare fina se pun cartofii taiati cubulete si se lasa pana ce fierb.

Cand sunt gata si cartofii se pun inapoi crevetii curatati de carapace si scocile curatate. Se mai lasa un pic sa dea in fiert cu toate. Se opreste focul si se lasa un pic la racit supa. Intr-un castron se pune maioneza si incepi sa torni putin cate putin din supa amestecand continuu. Se toarna castronul in supa din oala si este gata (se pune si pana la jumatate de borcan de maioneza). Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpachuelo malagueño" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Caras cu lamaie si usturoi la cuptor

Caras cu lamaie si usturoi la cuptor

Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs. Usturoiul se curata ,apoi se zdrobeste .Facem un

13 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Peste la gratar cu cartofi natur

Peste la gratar cu cartofi natur

Pestele se curata se spala se sterge si se pune pe grill, nu se da cu sare sa nu se prinda, cartofii

21 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 mai 2009

    Nici nu mai e nevoie sa intreb ce puteti face si mai extraordinar cu "manutele astea doua"!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 300 grame de creveti
  • 300 grame scoici
  • 2 cartofi
  • maioneza (dupa gust)
  • sare
  • 1,5 l de apa

Raporteaza reteta

Retete
de magura oana alina
PAELLA

PAELLA

Se pune o oala cu apa si sare la fiert dupa ce a dat apa in clocot se pun crevetii.Se lasa doar 3

21 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se rup coditele si se decojesc ciupercile.Se spala ciupercile si coditele iar dupa aceea se toaca

21 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive
Salata cu caracatita

Salata cu caracatita

Se decojesc rosiile si se taie cubulete.Ardeiul si ceapa se curata si se taie cubulete.Se pun intr-un

6 voturi    0 comentarii
10 min
Salate reci
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Nici nu mai e nevoie sa intreb ce puteti face si mai extraordinar cu "manutele astea doua"!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere