Se pune apa la fiert cu sarea. Cand a dat in clocot se pun crevetii, se lasa 3 minute si se scot, se pun dupa aceea scoicile, se lasa pana se deschid (cele care nu s-au deschis se arunca) se scot si scoicile se strecoara apa printr-o strecuratoare fina se pun cartofii taiati cubulete si se lasa pana ce fierb.
Cand sunt gata si cartofii se pun inapoi crevetii curatati de carapace si scocile curatate. Se mai lasa un pic sa dea in fiert cu toate. Se opreste focul si se lasa un pic la racit supa. Intr-un castron se pune maioneza si incepi sa torni putin cate putin din supa amestecand continuu. Se toarna castronul in supa din oala si este gata (se pune si pana la jumatate de borcan de maioneza). Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii