Pui in strecuratoare cantitati mici de afine, pe care le treci prin jet de apa rece. Le indepartezi coditele si le asezi intr-o cratita, la rece, in straturi, cu zahar printre ele.
A doua zi le pui la fiert, la inceput la foc mic, pana se dizolva zaharul, apoi la foc iute, amestecand din cand in cand, sa nu se prinda.
Cand gemul este aproape legat, adaugi zeama de lamaie, mai dai in cateva clocote si stingi focul. Il torni fierbinte, in borcane curate, uscate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii