Ciupercile le speli, le tai fasii, le fierbi 20 minute.Strecori, clatesti sub jet de apa.lasi la scurs.
Ceapa taiata juliene, o treci prin baitzul clocotit obtinut din :otet, apa, sare, miere, ulei, condimente.Asezi un strat de ciuperci, un strat de ceapa, pana umplii borcanul. Acoperi cu baitz clocotit, capsezi. Sterilizezi 40 minute,invelesti borcanele in paturi, lasi sa se raceasca treptat. Este o salata grozava.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii