Ciupercile le speli, le tai fasii, le fierbi 20 minute.Strecori, clatesti sub jet de apa.lasi la scurs.
Ceapa taiata juliene, o treci prin baitzul clocotit obtinut din :otet, apa, sare, miere, ulei, condimente.Asezi un strat de ciuperci, un strat de ceapa, pana umplii borcanul. Acoperi cu baitz clocotit, capsezi. Sterilizezi 40 minute,invelesti borcanele in paturi, lasi sa se raceasca treptat. Este o salata grozava.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii