Ciupercile le speli, le tai fasii, le fierbi 20 minute.Strecori, clatesti sub jet de apa.lasi la scurs.
Ceapa taiata juliene, o treci prin baitzul clocotit obtinut din :otet, apa, sare, miere, ulei, condimente.Asezi un strat de ciuperci, un strat de ceapa, pana umplii borcanul. Acoperi cu baitz clocotit, capsezi. Sterilizezi 40 minute,invelesti borcanele in paturi, lasi sa se raceasca treptat. Este o salata grozava.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii