Se pune la calit ceapa (dar , sa nu fie prea mult ulei , ca devina prea uleioasa). Se adauga piperul , apoi rosiile si praful de usturoi , se da la foc mediu si se zdrobesc din cand in cand pana devine o pasta.
Se da focul mare si se adauga sosul chilly si se amesteca timp de 5 min . Lasati focul mic apoi adaugati fasolea rosie , boabele de porumb , orezul si se lasa la foc mic, si paharul de apa . Amestecati continuu . Dupa 10-15 min dati focul iarasi puternic si gustati daca mai trebuie sos chilly ( eu prefer mai condimentat ).
Se serveste pe paine prajita , e un deliciu !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii