Ghiveci cu naut a'la Alina ( Pentru o viata indelungata !)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ghiveci cu naut a'la Alina ( Pentru o viata indelungata !)

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane
  • -100g naut fiert in prealabil
  • -2 ardei capia
  • -2 rosii
  • -1 ceapa uscata
  • -3-4 fire ceapa verde
  • -1 dovlecel
  • -1 ardei gras galben
  • -1 vanata
  • -200g ciuperci pleurotus
  • -100 g cascava
  • -2 oua
  • -1 legatura marar
  • -4-5 catei de usturoi
  • -busuioc
  • -piper
  • -sare
  • -50ml vin
  • -30 ml ulei de masline
  • -ardei iute (obtional)

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat peste noapte.

Se fierbe separat.

Legumele se spala si se coc cateva minute pe gratar.

Se taie feliute sau fasii.

Se pun toate intrun vas de lut, in care am pus uleiul de masline.

Se adauga condimentele si verdeata taiata marunt,usturoul.

Se adauga ouale batute

Se rade cascavalul deasupra.

Se orneaza cu o jumatate de ardei capia.

Se baga la cuptor pentru 20 de minute.

Se poate servi atat cald cat si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise