autor:

Alina

» » Retete vegetariene

Ghiveci cu naut a'la Alina ( Pentru o viata indelungata !)

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 2 persoane, -100g naut fiert in prealabil, -2 ardei capia, -2 rosii, -1 ceapa uscata, -3-4 fire ceapa verde, -1 dovlecel, -1 ardei gras galben, -1 vanata, -200g ciuperci pleurotus, -100 g cascava, -2 oua, -1 legatura marar, -4-5 catei de usturoi, -busuioc, -piper, -sare, -50ml vin, -30 ml ulei de masline, -ardei iute (obtional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat peste noapte.
Se fierbe separat.
Legumele se spala si se coc cateva minute pe gratar.
Se taie feliute sau fasii.
Se pun toate intrun vas de lut, in care am pus uleiul de masline.
Se adauga condimentele si verdeata taiata marunt,usturoul.
Se adauga ouale batute
Se rade cascavalul deasupra.
Se orneaza cu o jumatate de ardei capia.
Se baga la cuptor pentru 20 de minute.
Se poate servi atat cald cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu naut a'la Alina ( Pentru o viata indelungata !)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cartofi noi cu marar

Cartofi noi cu marar

Cartofii mititei se fierb 10 min de la primul clocot. Se unge o tava cu unt, se pun cartofii bine

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Bombonici

Bombonici

Punem caju-ul si semintele de floarea soarelui in robotul cu lama S si procesam 3-4 minute pana incep

9 voturi    6 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 06 iunie 2012

    O reteta pe care trebuie s-o incerc neaparat! Merci.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    Super !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Superba prezentare,felicitari.

    • Fara foto

      samoila tudorel , 27 iulie 2009

      Foarte interesant! Frumos decor, ca sa zic asa, si cred ca este minunat ghiveciul tau (daca este/iti apartine reteta)! Oricum, este bine-venit! Dar ce este Mai-adu'?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Arata minunat si cred ca e foarte gustos...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane
  • -100g naut fiert in prealabil
  • -2 ardei capia
  • -2 rosii
  • -1 ceapa uscata
  • -3-4 fire ceapa verde
  • -1 dovlecel
  • -1 ardei gras galben
  • -1 vanata
  • -200g ciuperci pleurotus
  • -100 g cascava
  • -2 oua
  • -1 legatura marar
  • -4-5 catei de usturoi
  • -busuioc
  • -piper
  • -sare
  • -50ml vin
  • -30 ml ulei de masline
  • -ardei iute (obtional)

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Se fierbe oul tare (cca 5 min. din clipa in care incepe sa fiarba apa). Intre timp se spala salata,

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Vinetele se coc direct pe flacara de la aragaz ( nu in cuptor si nici pe tabla). Cand sunt coapte

18 voturi    20 comentarii
3h
Salate reci
Salata de vara cu mujdei de usturoi

Salata de vara cu mujdei de usturoi

Se spala legumele si se feliaza , usturoiul se curata si se prepara mujdeiul. Toate se amesteca intr-un

2 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci

Lucia (Chef de cuisine)

O reteta pe care trebuie s-o incerc neaparat! Merci.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Mancarica de ciuperci pleurotus