autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Ghiveci de creveti

Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2007

Ingrediente
1 kg creveti proaspeti, 4 roşii, 5 ardei iuti verzi, 250 gr ciuperci, 1 lingura de bulion, 3 linguri ulei, 300gr cascaval proaspat, 2 cepe

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Crevetii proaspeti se rup capetele, dupa aia se pun in apa fiarta corpurile, capetele. Dupa aceia tineti de corp si vedeti ca indata coaja are sa iasa de pe creveti. Dupa aceia se taie ceapa mica, dupa aia roşiile se decojesc, se taie, se pun ardei, ciuperci şi crevetii. Se pun intr-un vas 2 pahare de apa, bulionul, uleiul, sare, piper roşu şi piper negru putin. Se amesteca si se pune in ghiveci. Se pune la foc pe aragaz dupa ce se termina apa din ea, se da la cuptorul incalzit inainte. Inainte de a se introduce la cuptor, se pune mult cascaval, dar nu se amesteca. Cind se rumeneste cascavalul de asupra, se scoate, se face servirea.
Retele mele sint toate folosite de mine si sint foarte bucuroasa ca mancarurile mele sint placute de toti :).

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de creveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu legume

Medalion de rechin cu legume

Asez pestele intr-un vas de yena uns cu ulei. Peste pestele stropit cu zeama de lamaie, presar ceapa

20 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
File de Crap la gratar cu legume

File de Crap la gratar cu legume

Fileurile de crap, se spala, se tamponeaza cu hartie absorbanta, se sareaza, pipereaza, si se pudreaza

16 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg creveti proaspeti
  • 4 roşii
  • 5 ardei iuti verzi
  • 250 gr ciuperci
  • 1 lingura de bulion
  • 3 linguri ulei
  • 300gr cascaval proaspat
  • 2 cepe

Raporteaza reteta

Retete
de magdalena özlem
Salata de brocoli

Salata de brocoli

Se spala brocoli, se pune deoparte o oala cu apa cand fierbe, in ea se adauga 1 lingura de sare,

46 voturi    3 comentarii
30 min
Salate diverse
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se ia carnea tocata, se pune ceapa, se pune orezul si condimentele, se framanta. Apoi, se fac chiiftelute

15 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare), se pune ıntr-un vas de sticla sau de portelan

5 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Somon in crusta de pesto cu menta si fistic