autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Ghiveci de creveti

Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2007

Ingrediente
1 kg creveti proaspeti, 4 roşii, 5 ardei iuti verzi, 250 gr ciuperci, 1 lingura de bulion, 3 linguri ulei, 300gr cascaval proaspat, 2 cepe

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Crevetii proaspeti se rup capetele, dupa aia se pun in apa fiarta corpurile, capetele. Dupa aceia tineti de corp si vedeti ca indata coaja are sa iasa de pe creveti. Dupa aceia se taie ceapa mica, dupa aia roşiile se decojesc, se taie, se pun ardei, ciuperci şi crevetii. Se pun intr-un vas 2 pahare de apa, bulionul, uleiul, sare, piper roşu şi piper negru putin. Se amesteca si se pune in ghiveci. Se pune la foc pe aragaz dupa ce se termina apa din ea, se da la cuptorul incalzit inainte. Inainte de a se introduce la cuptor, se pune mult cascaval, dar nu se amesteca. Cind se rumeneste cascavalul de asupra, se scoate, se face servirea.
Retele mele sint toate folosite de mine si sint foarte bucuroasa ca mancarurile mele sint placute de toti :).

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de creveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pilaf cu peste uscat(sarat)

Pilaf cu peste uscat(sarat)

Mi-au trimis de la tara cateva bucati de crap uscat pregatite chiar de unchiul meu si m-am apucat

17 voturi    21 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu peste
Somon cu sos de piper

Somon cu sos de piper

Am inceput prin a hidrata piperul o ora in apa. Apoi, somonul l-am "tratat" cu un amestec de condimente

4 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 22 %
179.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg creveti proaspeti
  • 4 roşii
  • 5 ardei iuti verzi
  • 250 gr ciuperci
  • 1 lingura de bulion
  • 3 linguri ulei
  • 300gr cascaval proaspat
  • 2 cepe

Raporteaza reteta

Retete
de magdalena özlem
Salata de brocoli

Salata de brocoli

Se spala brocoli, se pune deoparte o oala cu apa cand fierbe, in ea se adauga 1 lingura de sare,

45 voturi    3 comentarii
30 min
Salate diverse
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se ia carnea tocata, se pune ceapa, se pune orezul si condimentele, se framanta. Apoi, se fac chiiftelute

15 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare), se pune ıntr-un vas de sticla sau de portelan

5 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
File de pangasius cu mamaliguta