Crevetii proaspeti se rup capetele, dupa aia se pun in apa fiarta corpurile, capetele. Dupa aceia tineti de corp si vedeti ca indata coaja are sa iasa de pe creveti. Dupa aceia se taie ceapa mica, dupa aia roşiile se decojesc, se taie, se pun ardei, ciuperci şi crevetii. Se pun intr-un vas 2 pahare de apa, bulionul, uleiul, sare, piper roşu şi piper negru putin. Se amesteca si se pune in ghiveci. Se pune la foc pe aragaz dupa ce se termina apa din ea, se da la cuptorul incalzit inainte. Inainte de a se introduce la cuptor, se pune mult cascaval, dar nu se amesteca. Cind se rumeneste cascavalul de asupra, se scoate, se face servirea.
Retele mele sint toate folosite de mine si sint foarte bucuroasa ca mancarurile mele sint placute de toti :).
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii