autor:

mac myra

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci de legume

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2013

Ingrediente
10 cepe verzi, 1 dovlecel, 2 rosii, 2 ardei grasi, 2 morcovi, 6-7 cartofi, cateva fire de telina, patrunjel verde, sare, piper, ulei, 1 lingura suc de rosii, 1 crenguta cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa,ardeii,morcovii se curata si se spala.Rosiile se pun putin in apa fierbinte dupa care se scot intr un bol cu apa rece si cu gheata pentru a se decoji cat mai repede.Dovlecelul se curata de coaja,se taie pe lung si se scoate miezul daca are multe seminte.

Toate legumele se taie si se trag in tigaie cu putin ulei.Peste ele se aduga si frunzele de telina si sucul de rosii.Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Cand legumele s au patruns bine se aduga 2 cani de apa si cartofii curatati si taiati cuburi potrivite.

Cand au fiert cartofii se adauga crenguta de cimbru proaspat si se acopera cateva minute.

Se serveste cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
ghiveci de legume

ghiveci de legume

se curata morcovii,telina,ceapa,ardeii,dovlegeii,cartofii se taie mai mari se clesc in ulei punem

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume la CrockPot

Ghiveci de legume la CrockPot

Spalati bine legumele, curatati de coaja, ceapa, usturoiul si morcovul si taiati capetele de la fasolea

0 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Slow Cooking

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Avram Georgeta , 14 martie 2014

    orice leguma adaugata da un gust bun

  • Fara foto

    Avram Georgeta , 14 martie 2014

    foarte buna

  • Fara foto

    gabi , 26 septembrie 2013

    eu mai pun si fasole verde sau galbena(cateva pastai), un buchetel de conopida, o vanata mica

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

      gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 10 cepe verzi
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 6-7 cartofi
  • cateva fire de telina
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 lingura suc de rosii
  • 1 crenguta cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

1 vot    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

gabi

eu mai pun si fasole verde sau galbena(cateva pastai), un buchetel de conopida, o vanata mica

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mâncare de mazăre verde