autor:

mac myra

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci de legume

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2013

Ingrediente
10 cepe verzi, 1 dovlecel, 2 rosii, 2 ardei grasi, 2 morcovi, 6-7 cartofi, cateva fire de telina, patrunjel verde, sare, piper, ulei, 1 lingura suc de rosii, 1 crenguta cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa,ardeii,morcovii se curata si se spala.Rosiile se pun putin in apa fierbinte dupa care se scot intr un bol cu apa rece si cu gheata pentru a se decoji cat mai repede.Dovlecelul se curata de coaja,se taie pe lung si se scoate miezul daca are multe seminte.

Toate legumele se taie si se trag in tigaie cu putin ulei.Peste ele se aduga si frunzele de telina si sucul de rosii.Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Cand legumele s au patruns bine se aduga 2 cani de apa si cartofii curatati si taiati cuburi potrivite.

Cand au fiert cartofii se adauga crenguta de cimbru proaspat si se acopera cateva minute.

Se serveste cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume cu ghimbir

Ghiveci de legume cu ghimbir

Se alege o cratita mare in care se pune uleiul la incalzit, adaugam ceapa taiata solzisori si o calim

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm

6 voturi    0 comentarii
5h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Avram Georgeta , 14 martie 2014

    orice leguma adaugata da un gust bun

  • Avram Georgeta , 14 martie 2014

    foarte buna

  • gabi , 26 septembrie 2013

    eu mai pun si fasole verde sau galbena(cateva pastai), un buchetel de conopida, o vanata mica

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

      gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 10 cepe verzi
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 6-7 cartofi
  • cateva fire de telina
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 lingura suc de rosii
  • 1 crenguta cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

14 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

36 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

4 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

gabi

eu mai pun si fasole verde sau galbena(cateva pastai), un buchetel de conopida, o vanata mica

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de legume cu carne de miel