Se spala legumele, se curata ceapa, usturoiul si morcovii si se toaca toate. Dupa ce am taiat tot incepem sa le aranjam in straturi: mai intai ceapa verde, apoi morcovii, vinete si dovlecei (jumatate), ardei gras (jumatate), ardei iute, pasta de tomate...
Punem sare, busuioc... si apoi din nou straturi cu legumele ramase (vinete, dovlecei, ardei) in vasul aparatului Crock Pot. La sfarsit punem rosia si stropim cu ulei.
Am setat apoi oala pe temperatura High, timp de 4 ore si jumatate. Acum sunt convinsa ca ajungeau si 4 ore, dar asa e, omul cat traieste invata!
Am pus capacul bine si m-am ocupat de alte lucruri intre timp. Cand timpul se apropia de final m-am intors, am ras parmezanul si l-am intins pe hartie de copt. Am presarat niste seminte de in si am bagat tava in cuptor, la 200 de grade, pentru 4-5 minute (e gata cand s-a topit si incepe sa se rumeneasca).
Intre timp am invelit niste castronele cu hartie de copt. Dupa ce am scos parmezanul din cuptor l-am lasat sa se racoreasca vreo 30 de secunde (doar cat sa pot lucra cu el) apoi l-am asezat peste castronele.
Totul a fost sincronizat cu mancarea de la slow-cooker Crock Pot. Am asezat frumusel ghiveciul de legume in castronelul de parmezan, am adaugat o ploaie de patrunjel, le-am alaturat o paine proaspat scoasa din cuptor si gata... la masaaa!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii