autor:

Michelle

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci de toamna

Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
vinete, ardei de diferite culori, ceapa, morcov, o mana de fasole verde, ardei iute (optional), 1 lg delikat, 3 lg ulei masline, 4 cani apa, 3 lg bulion de rosii, patrunjel, am folosit ingrediente toate din gradina mea :))

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem la foc,apoi adaugam si fasolea tocat marunt.Adaugam o cana cu apa,apoi punem ardei taiati fasiute si vinetele taiate cubulete.

Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert.Cand sunt moi(legumele) adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de rata cu garnitura de toamna

Piept de rata cu garnitura de toamna

Pieptul de rata il speli sub jet de apa rece, il crestezi pana treci de grasime. Atentie sa nu

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Inainte de a trece la modul de preparare a spanacului, sa facem totusi o mica introducere. Despre

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2012

    O adevarata bomba de vitamine !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Bun ghiveciul,hranitor si plin de vitamine!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Un deliciu...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Daca pui atatea legume proaspete din gradina proprie, ce rost are delikat-ul? Poate doar sa strice asa bunatate de ghiveci.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Oaches. Am sa fac si eu in post.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Foarte bun acest ghiveci, usor picant.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      O adunare generala pe cinste...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • vinete
  • ardei de diferite culori
  • ceapa
  • morcov
  • o mana de fasole verde
  • ardei iute (optional)
  • 1 lg delikat
  • 3 lg ulei masline
  • 4 cani apa
  • 3 lg bulion de rosii
  • patrunjel
  • am folosit ingrediente toate din gradina mea :))

Raporteaza reteta

Retete
de Michelle
PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

Laptele + zaharul se pun la fiert,apoi se adauga grisul.Se ia de pe foc si se adauga cocosul,se pune

6 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Cornuri cu fondant de mere

Cornuri cu fondant de mere

Drojdia impreuna cu putin lapte caldut,zahar si faina se amesteca si se lasa la dospit..cand a crescut

7 voturi    8 comentarii
3h
Prajituri
Fursecuri

Fursecuri

Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie,

6 voturi    3 comentarii
30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O adevarata bomba de vitamine !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Cartofi si ceapa rosie la cuptor cu otet balsamic