autor:

Michelle

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci de toamna

Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
vinete, ardei de diferite culori, ceapa, morcov, o mana de fasole verde, ardei iute (optional), 1 lg delikat, 3 lg ulei masline, 4 cani apa, 3 lg bulion de rosii, patrunjel, am folosit ingrediente toate din gradina mea :))

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem la foc,apoi adaugam si fasolea tocat marunt.Adaugam o cana cu apa,apoi punem ardei taiati fasiute si vinetele taiate cubulete.

Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert.Cand sunt moi(legumele) adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Ciupercile se curata si se spala. Palarioarele ciupercilor se aseaza in tava. Coditele si cascavalul

9 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi cu carnati afumati

Mancare de cartofi cu carnati afumati

Curatam,spalam si tocam cartofii cat pentru o inghititura. Curatam si spalam legumele,apoi tocam

2 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2012

    O adevarata bomba de vitamine !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Bun ghiveciul,hranitor si plin de vitamine!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Un deliciu...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Daca pui atatea legume proaspete din gradina proprie, ce rost are delikat-ul? Poate doar sa strice asa bunatate de ghiveci.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Oaches. Am sa fac si eu in post.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Foarte bun acest ghiveci, usor picant.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      O adunare generala pe cinste...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • vinete
  • ardei de diferite culori
  • ceapa
  • morcov
  • o mana de fasole verde
  • ardei iute (optional)
  • 1 lg delikat
  • 3 lg ulei masline
  • 4 cani apa
  • 3 lg bulion de rosii
  • patrunjel
  • am folosit ingrediente toate din gradina mea :))

Raporteaza reteta

Retete
de Michelle
PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

Laptele + zaharul se pun la fiert,apoi se adauga grisul.Se ia de pe foc si se adauga cocosul,se pune

6 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Cornuri cu fondant de mere

Cornuri cu fondant de mere

Drojdia impreuna cu putin lapte caldut,zahar si faina se amesteca si se lasa la dospit..cand a crescut

7 voturi    8 comentarii
3h
Prajituri
Fursecuri

Fursecuri

Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie,

6 voturi    3 comentarii
30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O adevarata bomba de vitamine !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane gustosi