autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

ghiveci din legume proaspete cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
cap de piept, ceapa, radacina,, cartofi, ardei gras, varza alba, vinete, dovlecei, conopida, bame, fasole verde, mazare, rosii, pasta de tomate, sare,, usturoi, patrunjel verde, otet, vin alb,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa,se adauga pasta de tomate si treptat aproximativ 1 l de apa fiarta , se continua fierberea.Separat in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa se inabusa legumele in ordinea timpului de fierbere .Dupa ce s-au inabusit , se adauga usturoi ,sare si piper. Legumele inabusite se asaza peste carnea fiarta , iar deasupra se asaza rosii si se completeaza cu apa fiarta pana ce se acopera legumele.
Se introduce vasul la cuptor iar cand sunt aproape fierte toaate componentele , se adauga vin si patrunjel verde apoi se continua fierberea inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci din legume proaspete cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Malai cu dovleac la cuptor, ca in Moldova

Malai cu dovleac la cuptor, ca in Moldova

Se opareste malaiul cu laptele fiert in clocot si se amesteca pana ce malaiul absoarbe tot laptele

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Rulouri de pui cu leurda

Rulouri de pui cu leurda

Pieptul de pui dezosat, se spala, se sterge cu un servet absorbant, apoi se taie fasii potrivit de

3 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Sufleu de conopida