In tigaie se caleste ceapa in unt,se adauga usturoiul zdrobit apoi carnea;dupa ce carnea a devenit alba se adauga vinul iar dupa cateva minute sucul de rosii;se lasa sa fiarba cu capac la foc mic 15min dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia;separat intr-un vas se fierb pastele in apa cu putina sare,doar 3-4min;se scurg,se amesteca cu carnea si se serveste cu busuioc verde deasupra;se mai poate servi punand pe farfurie gnocchi iar deasupra carnea.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii