In tigaie se caleste ceapa in unt,se adauga usturoiul zdrobit apoi carnea;dupa ce carnea a devenit alba se adauga vinul iar dupa cateva minute sucul de rosii;se lasa sa fiarba cu capac la foc mic 15min dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia;separat intr-un vas se fierb pastele in apa cu putina sare,doar 3-4min;se scurg,se amesteca cu carnea si se serveste cu busuioc verde deasupra;se mai poate servi punand pe farfurie gnocchi iar deasupra carnea.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii