Un pachet de gnocchi italian,se pune in apa care fierbe cu un pic de ulei si sare.Separat intr-un bol se pun 2 linguri de unt,2 linguri de zahar,3-4 linguri de nuca macinata si un plic de zahar vanilat si un praf de scortisoare
Pastele se fierb cca.7-10min,apoi se clatesc si se pun peste unt.Se amestece bine si se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii