Autor:
Ellia (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2012
Ingrediente
500 gr Gnocchi, 1 legatura busuioc, 50 gr seminte de pin, 50 gr pecorino, 3 catei usturoi, 100 ml ulei de măsline, 50 gr parmezan (Gran Padano) ras proaspăt, Sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Gnocchi se fierb în apă clocotită sărată până când vor pluti la suprafaţă, apoi se vor strecura. Se pregăteste pesto genovez. Se pun toate ingredientele in robot (busuioc, pin, usturoi) cu exceptia uleiului de masline si se amesteca pina devine pasta. Pe masura ce se mixeaza, se adauga treptat uleiul pina se absoarbe complet. Se condimentează cu sare şi piper după gust. Scurgeti gnocchi si amestecati repede cu pesto. Ii puteti servi cu parmezan presarat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu pesto genovez" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate