autor:

Ellia

» » Paste si pizza

Gnocchi cu pesto genovez

Autor: Ellia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ellia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 ianuarie 2012

Ingrediente
500 gr Gnocchi, 1 legatura busuioc, 50 gr seminte de pin, 50 gr pecorino, 3 catei usturoi, 100 ml ulei de măsline, 50 gr parmezan (Gran Padano) ras proaspăt, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Gnocchi se fierb în apă clocotită sărată până când vor pluti la suprafaţă, apoi se vor strecura. Se pregăteste pesto genovez. Se pun toate ingredientele in robot (busuioc, pin, usturoi) cu exceptia uleiului de masline si se amesteca pina devine pasta. Pe masura ce se mixeaza, se adauga treptat uleiul pina se absoarbe complet. Se condimentează cu sare şi piper după gust. Scurgeti gnocchi si amestecati repede cu pesto. Ii puteti servi cu parmezan presarat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu pesto genovez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu ciuperci si masline si cu marginile umplute cu branza

Pizza cu ciuperci si masline si cu marginile umplute cu branza

Am vrut sa fac o pizza mai speciala si am folosit un aluat frantuzesc, cumparat gata facut.Am pus

174 voturi    25 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Pizza de iarna cu gogosari

Pizza de iarna cu gogosari

Se face aluat din faina cu drojdia muiata in laptele caldut. Cand s-a omogenizat lasam la crescut

3 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2012

    Un deliciu!***** Bine ai venit pe gustos si la cat mai multe retete !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr Gnocchi
  • 1 legatura busuioc
  • 50 gr seminte de pin
  • 50 gr pecorino
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml ulei de măsline
  • 50 gr parmezan (Gran Padano) ras proaspăt
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ellia
Salata Mimoza

Salata Mimoza

Se fierb cartofii si se curata de coaja. Intre timp se fierb si ouale tari dupa care se separa albusul

13 voturi    1 comentariu
50 min
Salate reci
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Se spala dovleceii (fie ei tineri sau mai batrani), se curata de coaja si se taie cubulete cat mai

3 voturi    3 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Un deliciu!***** Bine ai venit pe gustos si la cat mai multe retete !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Macaroane cu branza de oaie