autor:

Ellia

» » Paste si pizza

Gnocchi cu pesto genovez

Autor: Ellia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ellia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 ianuarie 2012

Ingrediente
500 gr Gnocchi, 1 legatura busuioc, 50 gr seminte de pin, 50 gr pecorino, 3 catei usturoi, 100 ml ulei de măsline, 50 gr parmezan (Gran Padano) ras proaspăt, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Gnocchi se fierb în apă clocotită sărată până când vor pluti la suprafaţă, apoi se vor strecura. Se pregăteste pesto genovez. Se pun toate ingredientele in robot (busuioc, pin, usturoi) cu exceptia uleiului de masline si se amesteca pina devine pasta. Pe masura ce se mixeaza, se adauga treptat uleiul pina se absoarbe complet. Se condimentează cu sare şi piper după gust. Scurgeti gnocchi si amestecati repede cu pesto. Ii puteti servi cu parmezan presarat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu pesto genovez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu branza

Spaghete cu branza

Se pune apa cu sare intr-un vas. Apa se lasa sa clocoteasca. Cand apa clocoteste, se adauga pastele

5 voturi    0 comentarii
15h
Paste si pizza
Orechiete cu brocoli

Orechiete cu brocoli

Se pune o oala cu apa pe foc plina ,brocoli se baga in apa dupa 1 minut , nu trebuie sa fie apa

3 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2012

    Un deliciu!***** Bine ai venit pe gustos si la cat mai multe retete !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr Gnocchi
  • 1 legatura busuioc
  • 50 gr seminte de pin
  • 50 gr pecorino
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml ulei de măsline
  • 50 gr parmezan (Gran Padano) ras proaspăt
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ellia
Salata Mimoza

Salata Mimoza

Se fierb cartofii si se curata de coaja. Intre timp se fierb si ouale tari dupa care se separa albusul

14 voturi    1 comentariu
50 min
Salate reci
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Se spala dovleceii (fie ei tineri sau mai batrani), se curata de coaja si se taie cubulete cat mai

4 voturi    3 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Un deliciu!***** Bine ai venit pe gustos si la cat mai multe retete !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fusilli cu rosii si busuioc