autor:

Ellia

» » Paste si pizza

Gnocchi cu pesto genovez

Autor: Ellia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ellia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 ianuarie 2012

Ingrediente
500 gr Gnocchi, 1 legatura busuioc, 50 gr seminte de pin, 50 gr pecorino, 3 catei usturoi, 100 ml ulei de măsline, 50 gr parmezan (Gran Padano) ras proaspăt, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Gnocchi se fierb în apă clocotită sărată până când vor pluti la suprafaţă, apoi se vor strecura. Se pregăteste pesto genovez. Se pun toate ingredientele in robot (busuioc, pin, usturoi) cu exceptia uleiului de masline si se amesteca pina devine pasta. Pe masura ce se mixeaza, se adauga treptat uleiul pina se absoarbe complet. Se condimentează cu sare şi piper după gust. Scurgeti gnocchi si amestecati repede cu pesto. Ii puteti servi cu parmezan presarat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu pesto genovez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu ciuperci si kaizer

Pizza cu ciuperci si kaizer

Drojdia se inmoaie intr-un bol cu putin lapte cald si o lingurita de zahar. Cind aceasta creste,

45 voturi    5 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza Quatro Stagione

Pizza Quatro Stagione

1. Aşezaţi blaturile pe o tavă. Apoi ungeţi cu sosul de roşii. Adăugaţi salamul, şunca, ciuperciile,

14 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2012

    Un deliciu!***** Bine ai venit pe gustos si la cat mai multe retete !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr Gnocchi
  • 1 legatura busuioc
  • 50 gr seminte de pin
  • 50 gr pecorino
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml ulei de măsline
  • 50 gr parmezan (Gran Padano) ras proaspăt
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ellia
Salata Mimoza

Salata Mimoza

Se fierb cartofii si se curata de coaja. Intre timp se fierb si ouale tari dupa care se separa albusul

13 voturi    1 comentariu
50 min
Salate reci
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Se spala dovleceii (fie ei tineri sau mai batrani), se curata de coaja si se taie cubulete cat mai

3 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Un deliciu!***** Bine ai venit pe gustos si la cat mai multe retete !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu praz si afumatura