Iata 3 modalitati interesante de a prepara gnocchi: in stil romanesc, mediteranean si asiatic. Acest film pune in evidenta versatilitatea acestui ingredient.
Se prepara sosul romanesc, amestecand ingredientele intr-un castron.
Se prepara sosul mediteranean intr-o tigaie si se pastreaza cald.
Se infuzeaza uleiul de orez cu mirodenii.
Se fierb gnocchi in apa clocotita cu sare, timp de 2-3 minute, pana ce se ridica la suprafata.
Se impart gnocchi in trei parti. O parte se amesteca bine cu sosul romanesc. Se serveste ornat cu marar.
O alta treime se adauga in tigaia cu ulei infuzat si se amesteca. Se adauga patrunjel tocat. Se servetse ornat cu patrunjel ras.
Ultima treime se adauga in sosul fierbinte mediteranean impreuna cu busuioc tocat. Se serveste ornat cu bucuioc.
Se prepara din cartofi fainosi, cu continut mic de apa. Se fierb in coaja sau se coc. Se fac piure cu faina, uneori si cu ou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii