autor:

Adela Zilahi

» » Paste si pizza

Gnocchi cu perisoare din branza cu sunca

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2012

Ingrediente
100 gr sunca de pui, 100 gr branza de oi, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1 lingura pesmet (optional ), 1 ou, sare, piper, 300-400 ml bulion / rosii taiate in suc propriu, 1 lingura ulei de masline, oregano, 200 gr paste gnochi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Sunca , se face pasta intr-un blender, adaugam branza, oul batut, patrunjelul tocat si condimentele ( sare, piper dupa gust ) si o lingura de pesmet , daca considerati, ca este prea moale compozitia pentru a forma perisoarele. Se formeaza perisoare si se aseaza intr-o cratita unsa cu ulei de masline. Se toarna bulionul, sa acopere perisoarele si se presara oregano. Se pune la foc foarte incet si se lasa la fiert 10-15 min. Intre timp fierbem pastele al dente.

Servim cu paste si cu oregano presarat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu perisoare din branza cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgem apa de pe ele si le lasam in sita,

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
spaghete carbonara

spaghete carbonara

Dovleceii se toaca marunt marunt.Se calesc la foc mediu intr-o tigaie.Ouale se bat cu sare si piper

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alexanca

    Alexanca (Chef de cuisine) , 31 martie 2012

    Arata super!*****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100 gr sunca de pui
  • 100 gr branza de oi
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura pesmet (optional )
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 300-400 ml bulion / rosii taiate in suc propriu
  • 1 lingura ulei de masline
  • oregano
  • 200 gr paste gnochi

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Alexanca

Alexanca (Chef de cuisine)

Arata super!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gnocchi cu carne