Omogenizăm foarte bine kefirul cu zahărul, zahărul vanilinat apoi adăugăm oul întreg. Adăugăm făina amestecată cu puțină sare și praful de copt.
Trebuie sa obținem o compoziție moale (consistența unei smântâni foarte groase). Dacă compoziția rezultată este prea moale mai adăugăm puțină făină, dacă este prea subțire adăugăm kefir. Adăugăm câteo lingură plină din compoziție în uleiul încins. Prăjim gogoșele pe ambele părți(3-4 minute pe fiecare parte). Atenție să nu-i ardeți, culoarea corectă este una de maro închis, nu negru.
Scoatem gogoșile pe un șervețel pentru a absorbi uleiul în exces iar când sunt reci le pudrăm bogat cu zahăr pudră cu gust de vanilie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii