Omogenizăm foarte bine kefirul cu zahărul, zahărul vanilinat apoi adăugăm oul întreg. Adăugăm făina amestecată cu puțină sare și praful de copt.
Trebuie sa obținem o compoziție moale (consistența unei smântâni foarte groase). Dacă compoziția rezultată este prea moale mai adăugăm puțină făină, dacă este prea subțire adăugăm kefir. Adăugăm câteo lingură plină din compoziție în uleiul încins. Prăjim gogoșele pe ambele părți(3-4 minute pe fiecare parte). Atenție să nu-i ardeți, culoarea corectă este una de maro închis, nu negru.
Scoatem gogoșile pe un șervețel pentru a absorbi uleiul în exces iar când sunt reci le pudrăm bogat cu zahăr pudră cu gust de vanilie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii