autor:

DINCA

» » Conserve si muraturi

Gogosar preparat la rece sau cu zeama lui

Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 august 2012

Ingrediente
- 6 kg gogosar fara cotoare sa ramana 5(taiati in patru), - 2 cani de otet, - 1 cana zahar, - 1/2 cana sare, - 1 cana ulei(se poate si mai putin sa nu fie prea uleiosi., -piper boabe,foi de dafin, - 1 pliculet conservant

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune gogosarul intr un lighean mare cu toate aceste ingrediente.Se lasa 24 de ore,timp in care se mai amesteca din cand in cand.Apoi se aseaza in borcane sterilizate.Se toarna zeama peste gogosari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosar preparat la rece sau cu zeama lui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
DULCEATA DE VISINE

DULCEATA DE VISINE

Se spala visinele,se curata de codite si de samburii scosi cu mare grija sa nu sfarame si se aseaza

12 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Este o dulceata cu care o sa va surprindeti prietenii !!! Garantat !!! Aveti nevoie de unu sau

249 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

    Multumesc de fotografie, acum este mai elocvent si mult mai promitator

  • DINCA

    DINCA (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2012

    Nici eu nu pu prea mult ulei,sa nu fie prea uleiosi.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 august 2012

    Asa pun si eu muratura de gogosari, cu diferenta ca nu pun deloc ulei.

    • DINCA

      DINCA (Chef de cuisine) , 29 august 2012

      Nu am fotografie la aceasta reteta.Incerca ti ca merita!

    • DINCA

      DINCA (Chef de cuisine) , 29 august 2012

      Nu am fotografie la acesta reteta.Dar cand voi face din nou, o sa fotografiez si o sa pun o poza.

    • In bucataria vesela

      In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 28 august 2012

      interesanta reteta...daca ne atasati si niste fotografiii

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 6 kg gogosar fara cotoare sa ramana 5(taiati in patru)
  • - 2 cani de otet
  • - 1 cana zahar
  • - 1/2 cana sare
  • - 1 cana ulei(se poate si mai putin sa nu fie prea uleiosi.
  • -piper boabe,foi de dafin
  • - 1 pliculet conservant

Raporteaza reteta

Retete
de DINCA
Prajitura Miharti

Prajitura Miharti

PENTRU PANDISPAN: Se separa galbenusurile de albusuri.Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu crema  la rece

Prajitura cu crema la rece

Preparare pandispan:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Inghetata de vanilie:

Inghetata de vanilie:

Preparare:Se pune laptele la fiert intr un vas.Cand incepe sa fiarba, se adauga vanilia,zaharul,galbenusurile

4 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Inghetate

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

Multumesc de fotografie, acum este mai elocvent si mult mai promitator

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

0 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Ghebe murate