Reteta postata pe: 27 mai 2008
Ingrediente
5 kg ardei, 1kg zahar, o cana de sare, 2 kg de otet, conservant (cam o lingurita)
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
se spala si se taie pe jumate gogosarii, se aseaza intr-un lighean se pune zaharul, sarea, otetul si conservantul peste gogosari. se lasa la macerat 24 de ore, se amesteca din cand in cad ca gogosarii sa se inmoaie si sa isi traga din ingrediente. dupe 24 de ore se aseaza in borcane si se lasa la acrit ca orice muratura. sunt deliciosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosari acri" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
luminita , 28 septembrie 2009
Nu se fierbe apa cu ingredientele si se toarna peste gogosari?