Gogosari se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare.
Rosiile se dau prin masina ,sucul se pune la fiert si daca e prea gros se mai pune apa,se sareaza dupa gust.Gogosari ii asezam in borcane + frunze de telina.Cand sucul e fiert rasturnam gogosari dintr-un borcan (in suc)lasam 2 min apoi ii punem din nou in borcan,punem si suc pana se umple punem capacul si punem sub o patura pana a doua zi...sunt super buni..
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii