Gogosari in suc de rosii

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Gogosari in suc de rosii

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 10 kg rosii
  • sare, apa
  • frunze de telina.

Mod de preparare

Gogosari se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare.

Rosiile se dau prin masina ,sucul se pune la fiert si daca e prea gros se mai pune apa,se sareaza dupa gust.Gogosari ii asezam in borcane + frunze de telina.Cand sucul e fiert rasturnam gogosari dintr-un borcan (in suc)lasam 2 min apoi ii punem din nou in borcan,punem si suc pana se umple punem capacul si punem sub o patura pana a doua zi...sunt super buni..

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise