Reteta postata pe: 26 mai 2008
Ingrediente
5 kg. gogosari, 1 l otet, 3 l apa, 1/2 kg. zahar, 1/2 kg. miere de albine, 4 1/2 linguri sare grunjoasa, 5 radacini hrean, piper boabe 10-12 frunze foi dafin
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pina amesetcul clocoteste. Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de seminte foarte bine si se asaza in borcan. Printre gogosari se pun rondele de hrean. Compozitia care s-a fiert se toarna peste gogosari cind este calduta. Se capseaza borcanele foarte bine
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosari la otet cu miere" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate