Spalam gogosarii, ii curatam de cotor si seminte, curatam morcovii si telina si le taiem rondele subtiri. Spalam strugurii si indepartam boabele de pe cotor.
Luam cate un gogosar, punem in el o rondea de morcov, una de telina si-l umplem cu boabe de struguri.Deasupra fiecarui gogosar umplut, punem cate un capacel din Frunze de telina sau cate o rondea de morcov/telina, pentru a nu-i permite umpluturii sa iasa.
Asezam gogosarii in borcanul dinnaite spalat si uscat, unul peste altul, fara sa-i presam.
Preparam solutia din ingredientele de mai sus, o punem la fiert, o lasam sa dea cateva clocote si asa fierbinte o turnam in borcan peste gogosari.
Legam bine borcanul cu celofan dublu, apoi cu hartie cerata si-l invelim in paturi groase, pentru cel putin 2-3 zile. Etichetam borcanul si-l depozitam in camara.
Pofta -buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii