autor:

rodicag

» » Dulciuri diverse

Gogosele cu mere

Autor: rodicag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rodicag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 septembrie 2015

Ingrediente
1 oua, 1 lingura faina, coaja rasa de lamaie, 1 pliculet de zahar vanilat, foarte putin zahar brun, unt (pentru prajit), zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se decojesc merele si le radem intr-un vas. Separam albusul de galbenus. Amestecam merele cu faina si galbenusul. Batem albusul spuma cu putina sare, adaugam coaja de lamaie, zaharul brun si zaharul vanilat. Adaugam merele in spuma de albus si amestecam pana se incorporeaza bine toate ingredientele. Se prajesc in unt, punand cate o lingura din aluat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosele rapide cu mere si iaurt

Gogosele rapide cu mere si iaurt

-Se spală, se curăță merele de coajă și se rad pe răzătoarea mare. -Într-un castron

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blat: Albusurile se bat spuma tare si se pune pe rand zaharul. Apoi adaugam macul, nuca de cocos

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 oua
  • 1 lingura faina
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • foarte putin zahar brun
  • unt (pentru prajit)
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Desert cu mere si gem de cirese