Gogosele cu mere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 oua
  • 1 lingura faina
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • foarte putin zahar brun
  • unt (pentru prajit)
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se decojesc merele si le radem intr-un vas. Separam albusul de galbenus. Amestecam merele cu faina si galbenusul. Batem albusul spuma cu putina sare, adaugam coaja de lamaie, zaharul brun si zaharul vanilat. Adaugam merele in spuma de albus si amestecam pana se incorporeaza bine toate ingredientele. Se prajesc in unt, punand cate o lingura din aluat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor