Se decojesc merele si le radem intr-un vas. Separam albusul de galbenus. Amestecam merele cu faina si galbenusul. Batem albusul spuma cu putina sare, adaugam coaja de lamaie, zaharul brun si zaharul vanilat. Adaugam merele in spuma de albus si amestecam pana se incorporeaza bine toate ingredientele. Se prajesc in unt, punand cate o lingura din aluat.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii