Ingrediente
3 oua, 2 iaurturi mici 280 gr, 200 gr zahar, 500-600 gr faina, 50 gr unt sau margarina topita, 2 pliculete praf de copt, o lingura esenta de vanilie, un praf de sare, o lingura mare de coaja rasa de lamaie, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
5 voturi
Mod de preparare
Punem intr-un castron ouale cu zaharul si frecam foarte bine. Adaugam iaurtul cu esenta de vanilie, sarea, untul topit cald, coaja de lamaie si omogenizam toate ingredientele.
Adaugam faina si praful de copt si amestecam bine cu telul. Atentie,aluatul nu este foarte tare, ci este o coca mai moale. Cu ajutorul unei linguri, punem pe masa preasarata cu faina aluat, il intindem cu sucitorul pana obtinem o foaie nu foarte subtire si taiem forme rotunde. Treceti mereu forma prin faina sa nu se lipeasca.
Incingeti bine uleiul si prajiti pe ambele parti.
Serviti calde cu Nutella. :)