De mult vreau sa gasesc aceasta reteta si acum cateva zile am gasit-o online...am incercat-o si este exact ca "Gogosica Fitosica" ,acele mici gogosele cu tot felul de sosuri de ciocolata, dulceata pe care le gasim in parcuri. Sunt foarte bune si foarte usor de facut.
Punem intr-un castron ouale cu zaharul si frecam foarte bine. Adaugam iaurtul cu esenta de vanilie, sarea, untul topit cald, coaja de lamaie si omogenizam toate ingredientele.
Adaugam faina si praful de copt si amestecam bine cu telul. Atentie,aluatul nu este foarte tare, ci este o coca mai moale. Cu ajutorul unei linguri, punem pe masa preasarata cu faina aluat, il intindem cu sucitorul pana obtinem o foaie nu foarte subtire si taiem forme rotunde. Treceti mereu forma prin faina sa nu se lipeasca.
Incingeti bine uleiul si prajiti pe ambele parti.
Serviti calde cu Nutella. :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii