Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Se adauga treptat laptele caldut, uleiul, extractul de vanilie si se incepe framantarea . Tot acum se adauga si frutele de goji taiate in doua si se continua framantarea pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de maini.
Se acopera vasul cu un servet si se lasa la dospit intr-un loc cald si ferit de curent, pana cand isi dubleaza volumul. Pe masa de lucru tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat si se decupeaza cercuri. Se acopera cu un servet si se lasa sa creasca aproximativ 10 minute.
Gogosile se rumenesc in baie de ulei de palmier, lasand cam 1 minut pe fiecare parte, apoi se scot pe un servet de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei. Ciocolata se rupe bucati se amesteca cu frisca lichida si se topeste pe baie de aburi.
Se glazureaza fiecare gogoasa cu ciocolata, se decoreaza cu goji si se serveste cu mare pofta!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii