Gratar de porc marinat in bere neagra

Timp pregatire
735 minute
Complexitate
redusa
Gratar de porc marinat in bere neagra

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane ai nevoie de:
  • 4 felii ceafa de porc, 2 linguri mustar picant, 1 lingura miere, bere neagra (cam 400 gr), maghiran, sare grunjoasa (sau de mare), piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Puneti carnea la marinat in amestecul format din ingredientele mentionate si lasati la rece pentru cel putin 12 ore, avand grija sa fie acoperite bucatile de ceafa. Inainte de a le pune pe gratar, stergeti carnea cu un servet de bucatarie! Dupa prajire serviti imediat cu piper proaspat macinat si ceva sos picant (de tomate, usturoi, mustar, harissa).

Sfaturi: tot a venit sezonul iesirilor la iarba verde, deci, puteti pregati ceafa de porc cu o seara inainte. Pentru un rafinament suplimentar, introduceti in marinada si bucati de ceapa verde, respectiv usturoi verde maruntit.

Recomandare: cel mai indicat ar fi sa serviti aceste gratare cu paine neagra prajita si salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor