Puneti carnea la marinat in amestecul format din ingredientele mentionate si lasati la rece pentru cel putin 12 ore, avand grija sa fie acoperite bucatile de ceafa. Inainte de a le pune pe gratar, stergeti carnea cu un servet de bucatarie! Dupa prajire serviti imediat cu piper proaspat macinat si ceva sos picant (de tomate, usturoi, mustar, harissa).
Sfaturi: tot a venit sezonul iesirilor la iarba verde, deci, puteti pregati ceafa de porc cu o seara inainte. Pentru un rafinament suplimentar, introduceti in marinada si bucati de ceapa verde, respectiv usturoi verde maruntit.
Recomandare: cel mai indicat ar fi sa serviti aceste gratare cu paine neagra prajita si salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii