Grătar de porc marinat în vin

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Grătar de porc marinat în vin

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc cu os(ceafa de porc cu os)
  • 200 ml vin alb(roşu)
  • 100 ml apa minerală
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Într-un vas se pun grătarele la marinat, grătarele se pot cresta pentru a fi mai bine pătrunse. Peste ele se pune vinul şi apa, se pune un capac peste vas şi se lasă la frigider 1-2 ore.

Între timp se face focul, când jarul este pregătit se aduc grătarele care se condimentează, sunt gata în aproximativ 20 de minute.

Se servesc cu cartofi în jar, si salata de sezon.

Poftă bună.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce cu miere

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere
Faguri deliciosi

Faguri deliciosi

Reteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.

Faguri deliciosi
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise