Grătar de porc marinat în vin

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Grătar de porc marinat în vin

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc cu os(ceafa de porc cu os)
  • 200 ml vin alb(roşu)
  • 100 ml apa minerală
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Într-un vas se pun grătarele la marinat, grătarele se pot cresta pentru a fi mai bine pătrunse. Peste ele se pune vinul şi apa, se pune un capac peste vas şi se lasă la frigider 1-2 ore.

Între timp se face focul, când jarul este pregătit se aduc grătarele care se condimentează, sunt gata în aproximativ 20 de minute.

Se servesc cu cartofi în jar, si salata de sezon.

Poftă bună.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor