In primul rand se pune tapioca impreuna cu supa intr-un vas sa se umfle pentru 20 min., apoi se pune pe foc mic amestecand mereu pana se ingroasa, la sfarsit se adauga 1lingura ulei de masline,se amesteca apoi se lasa deoparte.
Pieptul feliat subtire, se pune intr-un castron,se adauga sare, piper, 1lingurita condimente, restul de ulei de masline si zeama de la o jumatate de lamaie; se amesteca bine sa patrunda aroma condimentelor in carne apoi se lasa deoparte 30min.
Se incinge gratarul, se pun bucatile de carne, dupa cateva minute se intorc iar acum se pun pe gratar si rondele de legume.
Dupa ce sunt facute si legumele si carnea, se serveste pe farfurie alaturi de tapioca.
Tapioca pe langa faptul ca este sanatoasa, are un gust deosebit in combinatie cu supa de pui si este o garnitura potrivita, asemeni orezului.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii