In primul rand se pune tapioca impreuna cu supa intr-un vas sa se umfle pentru 20 min., apoi se pune pe foc mic amestecand mereu pana se ingroasa, la sfarsit se adauga 1lingura ulei de masline,se amesteca apoi se lasa deoparte.
Pieptul feliat subtire, se pune intr-un castron,se adauga sare, piper, 1lingurita condimente, restul de ulei de masline si zeama de la o jumatate de lamaie; se amesteca bine sa patrunda aroma condimentelor in carne apoi se lasa deoparte 30min.
Se incinge gratarul, se pun bucatile de carne, dupa cateva minute se intorc iar acum se pun pe gratar si rondele de legume.
Dupa ce sunt facute si legumele si carnea, se serveste pe farfurie alaturi de tapioca.
Tapioca pe langa faptul ca este sanatoasa, are un gust deosebit in combinatie cu supa de pui si este o garnitura potrivita, asemeni orezului.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii