Gratar de pui cu garnitura de tapioca

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Gratar de pui cu garnitura de tapioca

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 plic condimente pentru pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca cu tapioca
  • 3 cesti cu supa de pui
  • 3 rosii
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie

Mod de preparare

In primul rand se pune tapioca impreuna cu supa intr-un vas sa se umfle pentru 20 min., apoi se pune pe foc mic amestecand mereu pana se ingroasa, la sfarsit se adauga 1lingura ulei de masline,se amesteca apoi se lasa deoparte.

Pieptul feliat subtire, se pune intr-un castron,se adauga sare, piper, 1lingurita condimente, restul de ulei de masline si zeama de la o jumatate de lamaie; se amesteca bine sa patrunda aroma condimentelor in carne apoi se lasa deoparte 30min.

Se incinge gratarul, se pun bucatile de carne, dupa cateva minute se intorc iar acum se pun pe gratar si rondele de legume.

Dupa ce sunt facute si legumele si carnea, se serveste pe farfurie alaturi de tapioca.

Tapioca pe langa faptul ca este sanatoasa, are un gust deosebit in combinatie cu supa de pui si este o garnitura potrivita, asemeni orezului.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura