Buchetelele de conopida oparite 8 min in apa cu sare,le scoatem,le lasam sa se scurga. Apoi, trecem conopida prin ouale batute cu sare si piper,apoi prin pesmet,le asezam intr-un vas termorezistent. Separat, in alt vas cu ulei incins, calim ceapa tocata marunt,ciupercile feliate. Dupa ce a scazut apa din ele,condimentam si le rasturnam peste conopida. In castronelul cu ou ramas adaugam faina,smantana,omogenizam si rasturnam peste ciuperci;lasam vasul la cuptor 30-40min, iar dupa ce s-a racit servim.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii