Buchetelele de conopida oparite 8 min in apa cu sare,le scoatem,le lasam sa se scurga. Apoi, trecem conopida prin ouale batute cu sare si piper,apoi prin pesmet,le asezam intr-un vas termorezistent. Separat, in alt vas cu ulei incins, calim ceapa tocata marunt,ciupercile feliate. Dupa ce a scazut apa din ele,condimentam si le rasturnam peste conopida. In castronelul cu ou ramas adaugam faina,smantana,omogenizam si rasturnam peste ciuperci;lasam vasul la cuptor 30-40min, iar dupa ce s-a racit servim.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii