Taiati grepfruturile in doua, stoarceti zeama de la unul din ele, scoateti cu grija miezul din celelalte 2 si taiati-l bucatele, scotand samburii. Pastrati jumatatile de coaja in stare buna.
Bateti branza de vaci(sa o gustati sa fie dulce, nu acrita)cu zaharul, zeama de la 1 fruct si frisca. Lasati sa se odihneasca 1 ora la rece.
Umpleti cu aceasta compozitie jumatatile de grepfrut golite anterior si decorati-le cu fructe zaharisite si eventual o frunzulita proaspata de menta sau busuioc. Daca doriti, puteti pune si un mot de frisca. Se servesc reci.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii