GRIS CU LAPTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
GRIS CU LAPTE

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 11 linguri gris - prefer grisul cu lapte - Grisul intodeauna se va intari cand se raceste
  • 6 linguri zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • scortisoara
  • dulceata

Mod de preparare

Laptele se pune sa fiarba cu zaharul si zaharul vanilat.Cand laptele incepe sa clocoteasca ,se toarna usor ,usor grisul si se amesteca incontinuu pentru a evita formarea cocoloaselor.Se lasa sa fiarba la foc mic cca 10-15 minute,pana ce grisul este fiert si a inceput sa se ingroasa.Se rastoarna in castronase sau in cupe,se serveste rece cu scortisoara sau dulceata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise