se fierbe apa in ceianic sau in alt vas pentru fiert apa si cind clocoteste se toarna in pahare ,pe trei sferturi avind grija sa punem cite o lingurita ca sa nu se sparga paharul.Se pun in fiecare pahar 2-3 bucati de zahar,dupa gustca pentru ceai si se amesteca pina se topeste;deasupra se pune o felie de lamiie,iar peste aceasta se toarna de un deget rom.Se da foc si se servestecu flacara deasupra,inainte sa se fi amestecat romul cu apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii