se fierbe apa in ceianic sau in alt vas pentru fiert apa si cind clocoteste se toarna in pahare ,pe trei sferturi avind grija sa punem cite o lingurita ca sa nu se sparga paharul.Se pun in fiecare pahar 2-3 bucati de zahar,dupa gustca pentru ceai si se amesteca pina se topeste;deasupra se pune o felie de lamiie,iar peste aceasta se toarna de un deget rom.Se da foc si se servestecu flacara deasupra,inainte sa se fi amestecat romul cu apa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii