Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se adauga apoi galbenusurile si uleiul. Incorporam amestecand usor miezul de alune,faina, pudra de roscove si praful de copt.
Ungem o forma de guguluf din silicon cu un strop de ulei(sau una obisnuita cu ulei si tapetata cu faina)Turnam compozitia ,introducem forma in cuptorul preincalzit si se coace la foc mic 50 min. Se raceste in forma aproape complet, se scoate apoi si se pudreaza cu zahar.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii