Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se adauga apoi galbenusurile si uleiul. Incorporam amestecand usor miezul de alune,faina, pudra de roscove si praful de copt.
Ungem o forma de guguluf din silicon cu un strop de ulei(sau una obisnuita cu ulei si tapetata cu faina)Turnam compozitia ,introducem forma in cuptorul preincalzit si se coace la foc mic 50 min. Se raceste in forma aproape complet, se scoate apoi si se pudreaza cu zahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii