Psul1 : punem carnea taiata in tronsuri la fiert cu putina sare.
Pasul 2 : folosim o cratita de 5-6 litri, punem cateii de usturoi taiati fin la calit si imediat adaugam ceapa taiata. Dupa 2-3 minute, adaugam ardeii si morcovul. Dupa ce s-au inmuiat un pic, adaugam rosiile taiate marunt sau pasta. Lasam la fiert pana devine sos, adaugam cartofii taiati si carnea care a fiert si completam cu zeama in care a fiert carnea. Lasam la fiert 15-20 minute, dupa care adaugam mazarea,pastaile de fasole si lasam la fiert inca 15 minute. Adaugam foi de dafin,sare, piper dupa gust,patrunjel verde si gata! Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii