Psul1 : punem carnea taiata in tronsuri la fiert cu putina sare.
Pasul 2 : folosim o cratita de 5-6 litri, punem cateii de usturoi taiati fin la calit si imediat adaugam ceapa taiata. Dupa 2-3 minute, adaugam ardeii si morcovul. Dupa ce s-au inmuiat un pic, adaugam rosiile taiate marunt sau pasta. Lasam la fiert pana devine sos, adaugam cartofii taiati si carnea care a fiert si completam cu zeama in care a fiert carnea. Lasam la fiert 15-20 minute, dupa care adaugam mazarea,pastaile de fasole si lasam la fiert inca 15 minute. Adaugam foi de dafin,sare, piper dupa gust,patrunjel verde si gata! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii