autor:

Gheorghita_Chiriac

» » Mancaruri cu carne

Guiso de verdura y ternera ( Ghiveci cu carne de vita )

Autor: Gheorghita_Chiriac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gheorghita_Chiriac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 21 noiembrie 2013

Ingrediente
2 catei de usturoi, cepe ,1 ardei rosu,1 ardei verde, 2 morcovi, gr fasole verde pastai ,250 gr mazare proaspata ,2-3 tomate sau pasta de tomate,1 kg de cartofi,1,5 kg carne de vita,foi de dafin,piper negru macinat proaspat,sare ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Psul1 : punem carnea taiata in tronsuri la fiert cu putina sare.



Pasul 2 : folosim o cratita de 5-6 litri, punem cateii de usturoi taiati fin la calit si imediat adaugam ceapa taiata. Dupa 2-3 minute, adaugam ardeii si morcovul. Dupa ce s-au inmuiat un pic, adaugam rosiile taiate marunt sau pasta. Lasam la fiert pana devine sos, adaugam cartofii taiati si carnea care a fiert si completam cu zeama in care a fiert carnea. Lasam la fiert 15-20 minute, dupa care adaugam mazarea,pastaile de fasole si lasam la fiert inca 15 minute. Adaugam foi de dafin,sare, piper dupa gust,patrunjel verde si gata! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Guiso de verdura y ternera ( Ghiveci cu carne de vita )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac

Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac

Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, iar de la pulpe se scoate osul superior, lasand

24 voturi    12 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
pirjoale moldovenesti

pirjoale moldovenesti

carnea o amestecam cu ceapa,usturoiul,verdeata,sare ,piper,ouale,modelam pirjoalele mai mari le dam

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Botezatu Anisoara , 27 noiembrie 2013

    SE TRADUCE ASA: GHIVECI DE LEGUME SI CARNE VITA

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013

    excelent...

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2013

    O varianta deosebita a ghiveciului cunoscut.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 catei de usturoi, cepe ,1 ardei rosu,1 ardei verde
  • 2 morcovi, gr fasole verde pastai ,250 gr mazare proaspata ,2-3 tomate sau pasta de tomate,1 kg de cartofi,1,5 kg carne de vita,foi de dafin,piper negru macinat proaspat,sare ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Gheorghita_Chiriac
Sarmalute si ardei umpluti ca  la  mama acasa

Sarmalute si ardei umpluti ca la mama acasa

Se taie marunt toate legumele. Se pune ceapa la calit, iar cand a devenit transparenta, adaugam ardeii

3 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

excelent...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor