autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gulas cu cartofi

Autor: Adela Adela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Adela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006

Ingrediente
500 g carne de vita (se poate si cu carne de porc mai slaba), 3 cepe medii, sare, piper, 1-2 linguri de boia dulce, maghiran, chimen (optional), 500 ml bulion, 3-4 cartofi

Dificultate: Medie Timp: 50 min

47 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se caleste ceapa tocata marunt. Cand ceapa este calita se adauga carnea taiata bucatele, sare, piper dupa gust. Cand scade se mai adauga apa cat sa acopere carnea. Carnea se caleste la foc mic timp indelungat (cel putin 30 de minute).
Cand carnea este frageda se adauga bulionul si cartofii taiati bucati cam de doua ori mai mari decat bucatelele de carne. Se adauga boiaua dulce din belsug, maghiranul si un pic de chimen tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas de cartofi

Gulas de cartofi

Se curata ceapa, morovi, ardelul verde si ardelul rosu, se spala apoi se tau cubulete mici. Intr-o

54 voturi    17 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas cu afumatura si cartofi

Gulas cu afumatura si cartofi

Spalam bucatile de gulas si costita, le tamponam cu un servetel. Curatam ceapa, o tocam, morcovul

6 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    Este o mancare foarte gustoasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

50 min

47 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vita (se poate si cu carne de porc mai slaba)
  • 3 cepe medii
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri de boia dulce
  • maghiran
  • chimen (optional)
  • 500 ml bulion
  • 3-4 cartofi

Raporteaza reteta

Lucia (Chef de cuisine)

Este o mancare foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ficatei pane cu piure de cartofi