autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Gulas

   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smintina

Dificultate: Redusa Timp: 2h

262 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox. 2 ore, amestecind mereu.

Se ia de pe foc, se adauga smintina.

Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulasul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas de fasole boabe

Gulas de fasole boabe

Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand

16 voturi    11 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Gulas de curcan cu legume

Gulas de curcan cu legume

1.Se curata si spala zarzavatul apoi se taie asa;ceapa julien,ardeii se feliaza subtire,la fel si

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Interesanta reteta !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    Este o mancare specific ungureasca,care este tare gustoasa.

  • Mysty

    Mysty (Maestru bucatar) , 12 martie 2009

    Initial vroiam sa comentez ca asta nu prea este Gulyas, dar la cate variante au aparut in ultimul timp la aceasta reteta... este o varianta acceptabila a retetei :)

    • Fara foto

      Tupu Valentina Doina , 21 mai 2008

      Buna ziua!!! Imi pare foarte bine sa ma pot documenta in ceea ce priveste arta culinara romaneasca!! Retetele Dumneavoastra sunt foarte complexe. O singur rugaminte asi avea, daca imi este permis: se pot adauga si fotografii cu meniurile si retetele Dumneavoastra? Despre mine va pot adauga ca m-am stabilit in Italia si majoritatea italienilor imi cer sa le pregatesc gulas-ul, dupa reteta tradizionala. Sunt multumita ca pot demonstra altei tari, cu o cultura diversa de a noastra, arta culinara romaneasca. Va transmit cele mai calde urari si va pup dulce pe toti!! Valentina

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

262 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa
  • 4 ardei grasi rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • chimen
  • ulei
  • smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
“Tli Tli” cu pui-“ Tli Tli B’djedj”-reteta algeriana