autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Gulas

   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smintina

Dificultate: Redusa Timp: 2h

262 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox. 2 ore, amestecind mereu.

Se ia de pe foc, se adauga smintina.

Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulasul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas vegetarian

Gulas vegetarian

Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul de masline si se prajeste ceapa; se adauga si ardeii si

7 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas vienez

Gulas vienez

Curatam ceapa si usturoiul , le tocam si le inabusim in ubt pina se inmoaie. Adaugam apoi carnea,

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Interesanta reteta !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    Este o mancare specific ungureasca,care este tare gustoasa.

  • Mysty

    Mysty (Maestru bucatar) , 12 martie 2009

    Initial vroiam sa comentez ca asta nu prea este Gulyas, dar la cate variante au aparut in ultimul timp la aceasta reteta... este o varianta acceptabila a retetei :)

    • Fara foto

      Tupu Valentina Doina , 21 mai 2008

      Buna ziua!!! Imi pare foarte bine sa ma pot documenta in ceea ce priveste arta culinara romaneasca!! Retetele Dumneavoastra sunt foarte complexe. O singur rugaminte asi avea, daca imi este permis: se pot adauga si fotografii cu meniurile si retetele Dumneavoastra? Despre mine va pot adauga ca m-am stabilit in Italia si majoritatea italienilor imi cer sa le pregatesc gulas-ul, dupa reteta tradizionala. Sunt multumita ca pot demonstra altei tari, cu o cultura diversa de a noastra, arta culinara romaneasca. Va transmit cele mai calde urari si va pup dulce pe toti!! Valentina

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

262 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa
  • 4 ardei grasi rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • chimen
  • ulei
  • smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu legume gratinate