autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Gulas

   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smintina

Dificultate: Redusa Timp: 2h

262 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox. 2 ore, amestecind mereu.

Se ia de pe foc, se adauga smintina.

Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulasul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas

Gulas

Preparare: pentru inceput curatam cartofii, ii taiem si ii punem la fiert.(doar pe jumatate fierti).

43 voturi    13 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas de conopida

Gulas de conopida

Conopida se curata de frunze, se spala si se rupe in buchetele ce sa pun intr-un castron cu apa si

12 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Interesanta reteta !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    Este o mancare specific ungureasca,care este tare gustoasa.

  • Mysty

    Mysty (Maestru bucatar) , 12 martie 2009

    Initial vroiam sa comentez ca asta nu prea este Gulyas, dar la cate variante au aparut in ultimul timp la aceasta reteta... este o varianta acceptabila a retetei :)

    • Fara foto

      Tupu Valentina Doina , 21 mai 2008

      Buna ziua!!! Imi pare foarte bine sa ma pot documenta in ceea ce priveste arta culinara romaneasca!! Retetele Dumneavoastra sunt foarte complexe. O singur rugaminte asi avea, daca imi este permis: se pot adauga si fotografii cu meniurile si retetele Dumneavoastra? Despre mine va pot adauga ca m-am stabilit in Italia si majoritatea italienilor imi cer sa le pregatesc gulas-ul, dupa reteta tradizionala. Sunt multumita ca pot demonstra altei tari, cu o cultura diversa de a noastra, arta culinara romaneasca. Va transmit cele mai calde urari si va pup dulce pe toti!! Valentina

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

262 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa
  • 4 ardei grasi rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • chimen
  • ulei
  • smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Specialitate de pui cu legume gratinate