autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gulii umplute

Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Ingrediente
6 gulii potrivite, egale ca marime, 150 g ceapa taiata marunt, 150 g ciuperci proaspete taiate cubulete, 3 linguri de ulei, 150 g sunca fiarta taiata cubulete, 3 oua, 1 foaie de aluat foietaj taiata in 6 (15 x 15 cm), 20 g unt, piper alb, frunzulite de cimbru, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Spalam guliile, le cojim si le fierbem 15 min., la foc mic, in 1,5 l apa, in care am pus o lingura rasa de sare. Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa si, cand s-au mai racorit, le scobim cu o lingurita sau cu un instrument special numit "Parisienne" si taiem marunt pulpa scoasa din gulii. Luam apoi o tigaie si calim ceapa si ciupercile, luam de pe foc, adaugam pulpa de gulii, lasam sa se racoreasca, punem ouale batute si condimentam cu sare, piper si cimbru. Cu aceasta compozitie umplem guliile. Ungem foile de aluat cu unt topit, punem cate o gulie pe fiecare foaie, in mijloc, aducem in sus colturile si le lipim prin presare. Asezam guliile astfel imbracate pe o tava si le punem la copt la cuptor, la ca. 170 grade C, pentru 30 min.
Le putem servi alaturi de un sos de smantana cu marar sau alt sos dupa gustul preferat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulii umplute

Gulii umplute

Se curata guliile de frunze apoi se spala ,se sterg,li se taie cu capacel deasupra apoi scoatem miezul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Gulii umplute

Gulii umplute

Curatam guliile si cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul lor, astfel incat marginile guliilor

5 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Interesant, apetisant, incitant !!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 6 gulii potrivite
  • egale ca marime
  • 150 g ceapa taiata marunt
  • 150 g ciuperci proaspete taiate cubulete
  • 3 linguri de ulei
  • 150 g sunca fiarta taiata cubulete
  • 3 oua
  • 1 foaie de aluat foietaj taiata in 6 (15 x 15 cm)
  • 20 g unt
  • piper alb
  • frunzulite de cimbru
  • sare

Raporteaza reteta

Manolovici Eugen

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Interesant, apetisant, incitant !!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ciulama de pui