C artofii se spala bine,se pun la fiert, in coaja, intr-o cratita cu apa si sare.
Dupa ce au fiert, se lasa la racit, dupa care se curata de coaja, se taie cubulete si se pun intr-un castron de salata.
Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare, dupa care se strecoara, se taie cubulete si se adauga peste cartofi.
Se pregateste sosul vinegreta din ulei, otet, sare, piper, amestecandu-se ingredientele.
Sosul se amesteca cu cartofii si fasolea, se adauga maslinele fara samburi, caperele.
Se amesteca bine toate ingredientele, se presara boia de ardei, dupa gustul fiecaruia, se pune gustarea pe un platou, se orneaza cu pestele (file ansoa, hamsia, felii de scrumbie), felii de rosii si se presara verdeata tocata fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii