Gustare picanta cu cartofi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 grame cartofi;
  • - 300 grame fasole verde;
  • - 150 grame file ansoa/ hamsie sarata/ scrumbie;
  • - 15 masline negre fara samburi;
  • - 2 rosii;
  • - capere, patrunjel verde, sare, piper, boia de ardei iute;
  • -50 ml ulei masline extravirgin;
  • -1-2 lingurite zeama de lamaie sau otet;

Mod de preparare

C artofii se spala bine,se pun la fiert, in coaja, intr-o cratita cu apa si sare.

Dupa ce au fiert, se lasa la racit, dupa care se curata de coaja, se taie cubulete si se pun intr-un castron de salata.

Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare, dupa care se strecoara, se taie cubulete si se adauga peste cartofi.

Se pregateste sosul vinegreta din ulei, otet, sare, piper, amestecandu-se ingredientele.

Sosul se amesteca cu cartofii si fasolea, se adauga maslinele fara samburi, caperele.

Se amesteca bine toate ingredientele, se presara boia de ardei, dupa gustul fiecaruia, se pune gustarea pe un platou, se orneaza cu pestele (file ansoa, hamsia, felii de scrumbie), felii de rosii si se presara verdeata tocata fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise