Mai intai taiati de-a lungul castravetelui o fasie de castravete de cam jumatate de centimetru.
Intoarceti castravetele cu partea taiata (plata) in jos. Astfel crocodilul sta bine pe masa si nu se rastoarna. Din felia taiata puteti face "picioarele".
Intr-un capat al castravetelui taiati castravetele horizontal cam 6-8 cm. Cu un cutit ascutit crestati "dinti" in forma de zig-zag jur imprejur. Este mult mai simplu decat pare.
Ochii i-am facut din doi ridichi mici, iar "pupila" din 2 cuisoare. Puteti folosi si masline sau bilute mozarella ptr ochi.
La sfarsit intepati tot cate doua ingrediente (branza, bucatele de carnacior, masline, rosii etc) pe o scobitoare si le intepati in crocodil.
Va asigur ca toti copiii sunt innebuniti dupa acesti crocodili. ;)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii