autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Guzva

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
1 kg de vinete, 1/2 kg kapia, 4 rosii, 1 capatana de usturoi, ulei dupa gust, otet dupa gust, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se coc ardeii si vinetele, se curata si se toaca marunt;

Se amesteca si rosiile taiate, se bate cu ulei apoi se adauga usturoiul, sarea, otetul su uleiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Guzva" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de naut cu vinete

Salata de naut cu vinete

Se fierbe putin boabele de naut se scurg si se pun intr-un vas adinc. Se prajesc cuburile de vinete

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate diverse
Salata calda de legume

Salata calda de legume

Intr-un vas de pyrex se pun rosiile spalate. Ardeii se taie felii subtiri si se adauga la rosii,

8 voturi    0 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de vinete
  • 1/2 kg kapia
  • 4 rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • ulei dupa gust
  • otet dupa gust
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Fasole batuta cu lipie