Se macina carnea impreuna cu grasimea pe sita cu gauri mari si o singura data.Se adauga sarea ,piperul si 2linguri de apa rece si se amesteca bine carnea pina este un continut omogen-de asemeni koniacul.
Se pregatesc 5-6 portii cu ajutorul unei forme rotunde si avem grija sa fie proportional umplut.
Lasam hamburgherii la rece pina pregatim gratarul.
Putem face diferite salate care se pot adauga la hamburgher-salata de rosii cu castraveti,ceapa taiata rondele,salata verde taiata subtire.Se pregatesc chifle rotunde ptr hamburgher se taia in doua si se incalzesc pe gratar.
Cind gratarul este bine incalzit se ung hamburgherii cu putin ulei si se pun pe gratar.Se frig pina cind laturile hamburgherului sint facute si intoarcem pe partea cealalta.Este bine sa nu le frigem prea tare.
Acesti hamburgheri se pot face si pe gratarul de la gaz sau in tigaie.Sint foarte gustosi si cu toate complectarile iese ca la McDonald. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii