autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Hamin cu carne de vită

Autor: huk (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 15 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: huk (Maestru bucatar)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 15 august 2010

Ingrediente
200 g pulpă de vacă, tăiată bucăţi de 3-5 cm, 6 cartofi medii, intre 10 si 16 măsline, 6 ouă, 6 căţei usturoi, 1 ceaşcă grâu fiert, 1 ceaşcă fasole fiartă, sare - aici depinde de gustul fiecaruia !, piper – aceasta mancare trebuie sa fie putin condimentata.

Dificultate: Medie Timp: 10h

2 voturi

Mod de preparare

Se curăţă cartofii. Într-o cratiţă mare, se căleşte ceapa şi căţeii de usturoi, se adaugă cubuleţele de carne, cartofii întregi, ouăle bătute, fasolea, grâul amestecat cu sarea şi piperul.

Ordinea ingredientelor trebuie respectată întocmai!

Deasupra se pune apă, cât să depăşească cu 5 cm celelalte ingrediente. Se dă într-un clocot, apoi se coace la cuptor, la foc foarte mic, timp de 10 ore!

Dacă între timp apa se avapora, se suplimentează , dar la sfârşit, nu trebuie să mai existe lichid, pentru că această mâncare nu conţine sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamin cu carne de vită" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Spalam si feliem pieptul de pui ca pentru snitele. Batem cu tocatorul si condimentam cu sare si piper.

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca din cartofi cu carne

Musaca din cartofi cu carne

Se taie ceapa marunt, se caleste, se adauga carnea si sosurile de rosii. Se caleste totul timp de

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    marius stinga (Bucatar) , 27 martie 2013

    Cred ca cineva nu-si da seama ca unii mai fac si caterinca..10 ore? fa-o tu cel care ai postat-o si-ti doresc pofta buna dar scimba si denumirea.. arsura de vaca la cuptor.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    E cam ciudata reteta. Din de tara vine. Sa fierbi la ea 10 ore, pai iti dai seama cat gaz consumi?

Dificultate

Medie

Timp

10h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g pulpă de vacă
  • tăiată bucăţi de 3-5 cm
  • 6 cartofi medii
  • intre 10 si 16 măsline
  • 6 ouă
  • 6 căţei usturoi
  • 1 ceaşcă grâu fiert
  • 1 ceaşcă fasole fiartă
  • sare - aici depinde de gustul fiecaruia !
  • piper – aceasta mancare trebuie sa fie putin condimentata.

Raporteaza reteta

marius stinga (Bucatar)

Cred ca cineva nu-si da seama ca unii mai fac si caterinca..10 ore? fa-o tu cel care ai postat-o si-ti doresc pofta buna dar scimba si denumirea.. arsura de vaca la cuptor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!