Se curăţă cartofii. Într-o cratiţă mare, se căleşte ceapa şi căţeii de usturoi, se adaugă cubuleţele de carne, cartofii întregi, ouăle bătute, fasolea, grâul amestecat cu sarea şi piperul.
Ordinea ingredientelor trebuie respectată întocmai!
Deasupra se pune apă, cât să depăşească cu 5 cm celelalte ingrediente. Se dă într-un clocot, apoi se coace la cuptor, la foc foarte mic, timp de 10 ore!
Dacă între timp apa se avapora, se suplimentează , dar la sfârşit, nu trebuie să mai existe lichid, pentru că această mâncare nu conţine sos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii