autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Hamin cu carne de vită

Autor: huk (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 15 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: huk (Maestru bucatar)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 15 august 2010

Ingrediente
200 g pulpă de vacă, tăiată bucăţi de 3-5 cm, 6 cartofi medii, intre 10 si 16 măsline, 6 ouă, 6 căţei usturoi, 1 ceaşcă grâu fiert, 1 ceaşcă fasole fiartă, sare - aici depinde de gustul fiecaruia !, piper – aceasta mancare trebuie sa fie putin condimentata.

Dificultate: Medie Timp: 10h

2 voturi

Mod de preparare

Se curăţă cartofii. Într-o cratiţă mare, se căleşte ceapa şi căţeii de usturoi, se adaugă cubuleţele de carne, cartofii întregi, ouăle bătute, fasolea, grâul amestecat cu sarea şi piperul.

Ordinea ingredientelor trebuie respectată întocmai!

Deasupra se pune apă, cât să depăşească cu 5 cm celelalte ingrediente. Se dă într-un clocot, apoi se coace la cuptor, la foc foarte mic, timp de 10 ore!

Dacă între timp apa se avapora, se suplimentează , dar la sfârşit, nu trebuie să mai existe lichid, pentru că această mâncare nu conţine sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamin cu carne de vită" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Confit de canard

Confit de canard

* Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le

3 voturi    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne
CHIFTELE

CHIFTELE

Intrun castron amestecam foarte bine toate ingredientele, formam chiftelute cu mainile inmuiate in

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    marius stinga (Bucatar) , 27 martie 2013

    Cred ca cineva nu-si da seama ca unii mai fac si caterinca..10 ore? fa-o tu cel care ai postat-o si-ti doresc pofta buna dar scimba si denumirea.. arsura de vaca la cuptor.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    E cam ciudata reteta. Din de tara vine. Sa fierbi la ea 10 ore, pai iti dai seama cat gaz consumi?

Dificultate

Medie

Timp

10h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g pulpă de vacă
  • tăiată bucăţi de 3-5 cm
  • 6 cartofi medii
  • intre 10 si 16 măsline
  • 6 ouă
  • 6 căţei usturoi
  • 1 ceaşcă grâu fiert
  • 1 ceaşcă fasole fiartă
  • sare - aici depinde de gustul fiecaruia !
  • piper – aceasta mancare trebuie sa fie putin condimentata.

Raporteaza reteta

marius stinga (Bucatar)

Cred ca cineva nu-si da seama ca unii mai fac si caterinca..10 ore? fa-o tu cel care ai postat-o si-ti doresc pofta buna dar scimba si denumirea.. arsura de vaca la cuptor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
FILE DE PORC IN CRUSTA