autor:

Meda68

» » Sandviciuri

Hawai Toast

Autor: Meda68 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Meda68 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 martie 2010

Ingrediente
6 felii paine toast, 6 felii sunca presata, 6 rondele ananas din compot, 6 felii branza topita sau cascaval feliat, putin unt sau margarina,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se prajesc feliile de paine dupa care se ung cu unt sau margarina. Peste se aseaza cate o felie de sunca, cate o rondea de ananas si cate o felie branza topita sau cascaval.

Se pun la cuptorul cu microunde pt cel mult un minut, pana se topeste branza. Se pot pune si la cuptor, dar atunci e bine ca feliile de paine sa fie unse cu unt pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Hawai Toast" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
SANDWICHURI   CALDE

SANDWICHURI CALDE

1. Sandwichurile calde cu branza se pregatesc astfel: Feliile de paine se ung cu branza topita,se

17 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sandviciuri
Sandwich simplu

Sandwich simplu

Se unge painea cu maioneza si se aseaza frunza de salata. Apoi, se pune cascavalul, jambonul si rosiile.

28 voturi    1 comentariu
1h
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 felii paine toast
  • 6 felii sunca presata
  • 6 rondele ananas din compot
  • 6 felii branza topita sau cascaval feliat
  • putin unt sau margarina

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Pasta de conopioda